Wpis z mikrobloga

No i teraz pytanie czy prędzej lekarze zaczną programować czy programiści wystawiać recepty ( ͡° ͜ʖ ͡°) Stawiam na to drugie, bo przynajmniej dokumentację czytamy.
  • Odpowiedz
@BlackpillMonster: niby bait a ja uważam że 5/10 lat i właśnie tak to będzie wyglądać. Nas po prostu nie stać na system jaki obecnie posiadamy i przyjdzie czas że przeciętnego Janusza będzie musiał leczyć Hindus ewentualnie Polak co się nie dostał na specke bo otworzą do tego momentu ten kierunek.
  • Odpowiedz
@scoria: ani jedno ani drugie. Patrząc jak dobrze trzyma się ich klika to AI wejdzie wszędzie,a tam będzie potrzebny "nadzorca po medycynie" żeby "sprawdzić" czy program dobrze wystawił diagnoze. Zmieni się to, że wizyta będzie zamiast 10-15 min trwała 1 min ( ͡° ͜ʖ ͡°) cena oczywiście ta sama
  • Odpowiedz
@elgebar: czyli klasyczny scenariusz - automatyzacja obniża koszty po stronie dostawcy, ale cena dla klienta zostaje taka sama bo "rynek". Jak z kasami samoobsługowymi, przecież Biedronka tyle zaoszczędziła na kasjerkach a jakoś ceny nie spadły ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@szynszyla2018 Ależ oczywiście. Ostatnio EU podpisało umowę z Indiami gdzie między innymi zobowiązuje się respektować indyjskie dyplomy. Nawet nie będzie trzeba internetu, bo ci przywiozą tych Hindusów tutaj na miejsce.
  • Odpowiedz
A ja myślę, że będzie inaczej:
Za 5 lat to samo korpo wpadnie na ten pomysł, tylko że zamiast 30pln będą kasować 200 pln.

Powiedz mi, o ile teleporady obniżyły ceny wizyt? XDDDDD
@szynszyla2018:
  • Odpowiedz
@BlackpillMonster: Hahahahahahaha. Nic lepszego ostatnio nie widziałam. Złoto.

Niesamowite, na wykopie tylu IT a nikt nie napisał jakiegoś wesołego komentarza o tym jak się pracuje z hindusami.

No nic powodzenia.
  • Odpowiedz
@BlackpillMonster: idzmy dalej i zlikwidujmy uprawnienia, po co sprawdzać kompetencje lekarza- przecież to praca tak prosta, że może robić każdy, a że spis treści interny Szczeklika byłby nie do opanowania przez większość populacji do końca życia nieistotne.
  • Odpowiedz