Aktywne Wpisy

CzekoDonut +2391
źródło: BIOS_4812_481_33
Pobierz
stawo +293
Ostatni odcinek tego "Państwa w państwie" z udziałem Konfitury był intrygujący również z innego względu. Występujące w nim postaci są twarzą i zwierciadłem polskiego społeczeństwa. Jego przywary przybrały w tym programie namacalną postać i w sensie dosłownym mają ludzkie twarze.
Wiktor Pełczyński - przedstawiciel "uciśnionych" kierowców. Dopuszcza jazdę samochodem po chodnikach. Przy próbie piętnowania swojego zachowania robi z siebie ofiarę, sięgając po dostępne środki - w tym przypadku byli to rodzice w podeszłym
Wiktor Pełczyński - przedstawiciel "uciśnionych" kierowców. Dopuszcza jazdę samochodem po chodnikach. Przy próbie piętnowania swojego zachowania robi z siebie ofiarę, sięgając po dostępne środki - w tym przypadku byli to rodzice w podeszłym
źródło: wp
Pobierz

Mirki proszę o pomoc.
Od kilku lat spokojnie inwestuję długoterminowo więc rzadko coś sprzedaję. Moja różowa jest bardzo negatywnie nastawiona do naszego kasyna bo woli mieć pieniądze na koncie niż papier więc co jakiś czas interesuje się czy aby nie było tego mitycznego krachu ( ͡° ͜ʖ ͡°). Dlatego też co roku robiłem drobne sprzedaże żeby na PIT był jakiś tam podatek i zielono na rachunku.
Władowałem się w jednego śmieciucha i miałem go dość więc go sprzedałem. Przepalił mi 900 zł. Z góry mówię, że liczyłem się z stratą, a kwota zupełnie mnie nie boli. Problem mam taki, że muszę najpóźniej do końca roku wykazać zysk na szczurze bo mi różowa łeb utnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I tu moje pytanie - jak to ugryźć? Sprzedać np. część aktywów po mocniejszym wybiciu - poczekać, aż delikatnie spadną, odkupić i niech sobie rośnie dalej. Może szukać jakiś spółek, których wyniki mogą podbić kurs coś jak wczoraj szczur albo sandisk? Chodzi tylko o księgowy zysk bo jak się nakręci to krach będzie mocniejszy niż na srebrze.
#gielda
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
...
@mirko_anonim: wyhoduj jaja
Komentarz usunięty przez autora
źródło: Screenshot_20260131_142823_Google
Pobierz@mirko_anonim: w sumie wątek już widzę któryś raz przeglądając wpisy i gorące, ale teraz zauważyłem jak śmiesznie brzmi te zdanie patrząc na to jak od kilku lat dosłownie cała giełda leci w kosmos xddddddd
To dlatego
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Wsadzonego 71k, wartość aktualnie 100-110 zależy od humoru pomarańczowego i dolara. Po prostu jej rodzice popłynęli na amber gold i ma jakieś schizy na tym punkcie i jak się skapnie, że jakiś śmieciuch skasował mnie na 900 zł to zacznie snuć teorie, że zaraz może na więcej jakbym w cfd się bawił xD I zaznaczę, że wpadam w drugi próg i nie mamy na
I inba o