Wpis z mikrobloga

• 217
@trebeter: no ale przecież Konfa powtarza, ze dzięki dostępowi do broni zaraz by się znalazł ktos kto by takiego napastnika zatrzymał. To co? Nie bylo chętnych?
  • Odpowiedz
j--------a, nawet na automacie sie pomylila i chciala pojechac do przodu przy cofaniu xDDD

@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota: przystawił jej gnata do głowy i kazał jechać, nie dziw się, że się jej biegi p------y.

Co on tam mial, ze 14 naboi w magazynku. Jest gdzies opis
  • Odpowiedz
W ogóle zajebiste zachowanie. Kogoś przed tobą zastrzelili, a ty parę metrów dalej stoisz i się patrzysz zamiast s--------ć jak najszybciej

@PolakRodakAfrykaner: Mogę sobie wyobrazić, że by mnie sparaliżowało ze strachu, aczkolwiek Amerykanie powinni bardziej "oswojeni" z takimi sytuacjami.
  • Odpowiedz
@wirtualnykonstruktor:
@majcherek
@Polinik
Taka ciekawostka o której się niedawno dowiedziałem - podobno w niektórych stanach są limity pojemności magazynka (maksymalnie 10 naboi ale w niektórych stanach np 15)
@music_has_the_right_to_children z jednej strony mają coś takiego w prawie że jak dokonasz napadu w kilka osób i jedna z nich kogoś zabije to z automatu wszyscy macie morderstwo na koncie, a drugiej strony napad z bronią w ręku, dwie
  • Odpowiedz
Taka ciekawostka o której się niedawno dowiedziałem - podobno w niektórych stanach są limity pojemności magazynka (maksymalnie 10 naboi ale w niektórych stanach np 15)

@Esior: Kurde, a nie prościej po prostu zakazać popełniania przestępstw? XD
  • Odpowiedz