Wpis z mikrobloga

Ta sytuacja to mokry sen Konfiarzy, bo mogliby uratować świat swoim pistoletem, tylko że życie to nie gra kąkuterowa i takie sytuacje to weryfikują. Stres, chaos, egzekucje

@MeandrycznaMonaterka: Przeciez SZIKAGO to lewackie gowno miasto i jest w lewackim demokratow stanie,
W wyoming,idaho, teksas nie ma az takich patoli
  • Odpowiedz
  • 5
@Coopshtyl nie chodzi mi o płeć tylko o to że ona się chowała, a wcześniej nie wyskakiwała do niego z łapami, więc był to czysty przykład bezwzględnego i bezsensownego morderstwa z zimną krwią, a tych dwóch facetów wcześniej skakało do niego i mógł ich zabić po prostu pierwszego w obronie, a drugiego w odwecie.
Obejrzałem ten filmik z kilkanaście razy, przeczytałem artykuły i tak właśnie to widzę

Ale ty oczywiście zinterpretowałeś
  • Odpowiedz
@trebeter: Ameryka to podły kraj do życia, koleś miał 32 lata i to zwolniony z więzienia warunków 3 miesiące wcześniej za włamanie do domu w którym zamordowano 2 osoby. Zwierzyniec pełen kreatur z dostępem do broni.
  • Odpowiedz
@trebeter: w czym problem, wydawało się że szli cała grupą mu w--------ć. Użył w obronie nie strzelał od razu tylko jak przypuwzczono atak.
Mam nadzieję że się wybroni w sądzie
  • Odpowiedz
Bzdura. Laska czekala na niego w samochodzie i poganiala, drac morde "lets go" (uciekajmy).

@MichuXXX69: no to policja w chicago się pomyliła, musisz do nich napisać. inforrmacje, że ją trzymał na muszce i kazał odwieźć są w artykułach (po angielsku, więc możesz skorzystać z translatora jakby coś).
  • Odpowiedz
@MichuXXX69: no to policja w chicago się pomyliła, musisz do nich napisać. inforrmacje, że ją trzymał na muszce i kazał odwieźć są w artykułach (po angielsku, więc możesz skorzystać z translatora jakby coś).

@inrzynier: Nie muszę do nikogo pisać, bo jest film z audio. Może go obejrzyj ?
  • Odpowiedz
no ale przecież Konfa powtarza, ze dzięki dostępowi do broni zaraz by się znalazł ktos kto by takiego napastnika zatrzymał. To co? Nie bylo chętnych?

@rydzo: przecież w Chicago dostęp do broni jest trudniejszy niż w Polsce co tylko potwierdza to co mówi Konfa, brałeś już leki dzisiaj ?
  • Odpowiedz