@wirtualnykonstruktor: sprawa sprzed paru lat ale z tego co czytam nadal nie został skazany a jedna z ofiar, dziewczyna której były urodziny wtedy, była albo nadal jest w śpiączce. Trafiłem na info że mieli ją odłączyć ale nie wiem czy to zrobili.
@wirtualnykonstruktor @trebeter @BloodDeath94 Czemu w tych artykułach jest info że ten gościu jeszcze miał niby kogoś porwać? Chodzi o tą jego dziewczynę która była kierowcą podczas ucieczki?
@trebeter w tym wszystkim najbardziej przerażające jest to, że podszedł i z zimną krwią zamordował tą 24letnią dziewczynę ukrywającą się za furgonetką. Była to matka trójki dzieci. Dla takich psychopatów powinna być tylko jedna kara
Wedlug was jakie sa dobre zarobki na uop netto miesiecznie w okolicach 28-30lat? Ja jestem jakis odklejony jak mi sie wydaje ze takie 14k/mies to w sumie jest malo czy rzeczywiscie to jest malo? Warszawa #zarobki #pracbaza #praca
Co on tam mial, ze 14 naboi w magazynku. Jest gdzies opis zajścia?
link
@trebeter: a nie -4?
Czemu w tych artykułach jest info że ten gościu jeszcze miał niby kogoś porwać? Chodzi o tą jego dziewczynę która była kierowcą podczas ucieczki?
Dla takich psychopatów powinna być tylko jedna kara