Aktywne Wpisy
mandanda +17
W ogóle wytłumaczy ktoś kim właściwie był ten Epstein? lol Bo to, że był finansistą i miał firmę konsultingową, która zarządzała majątkami kilku znanych ludzi to można wyczytać z neta. Moje pytanie brzmi, kim był, że te całe elity do niego lgnęły? XD Przecież typ nie był żadnym Bezosem, tylko "szeregowym" multimilionerem, pewnie w Texasie czy Kalifornii jest z kilkuset bogatszych i żaden Musk, czy Gates nawet pewnie nie szuka z nimi

SzubiDubiDu +128

źródło: aftc8s
PobierzLekarze to 1 stycznia na dyżurze.
@Marshall_Marrow: A czemu nie? Ja mam w swojej umowie 14 dni dla każdej ze stron. Wszystko zależy od umowy.
Trzeba teraz jechać zobaczyć się z rodziną a ja jestem w trybie zombie. W styczniu 2 niedziele i 1 sobota w szpitalu, do tego dyżur w tygodniu. Taki life i robiąc etat+dyżury w weekendy właśnie te +/-15k zarobię. Wszystkie dłuższe weekendy, majówki
@Marshall_Marrow: Ja mam 3 miesiące bo to nie mi zależy. Oni wolą 3 miesiące płacić nawet jakbym miał przez ten czas nie pracować niż ryzykować że rzucę papierami i będą mieli dziurę.
@Marshall_Marrow: Przecież duża część (o ile nie większość) B2B to są zwykłe etaty, które "optymalizują" sobie koszta przez bycie na B2B zamiast UoP.