Aktywne Wpisy

Ucho1899 +36
Robimy upgrejda po 10 latach. Na pierwsze składanie jaram się chyba bardziej niż na granie bo pewnie i tak będę grał w te same gry co zawsze xd
#pcmasterrace
#pcmasterrace
źródło: 3513
Pobierz
vieniasn +121
przyszedł taki chłopiec krzyczeć na mnie i pokazać gdzie mieszka
źródło: 1000050541
Pobierz

Biorąc pod uwagę że przeprowadziłem się na wieś gdzie psy dupami szczekają i największym pracodawcą w okolicy jest firma produkująca Draże Korsarze (nie żartuję - Skawa) to fakt że szukałem pracy łącznie przez 2 godziny (od momentu zaktualizowania CV, wysłania kilku, do pierwszego telefonu), a samych CV wysłałem łącznie 5 (z czego miałem 2 rozmowy) to jest abstrakcyjnym dla mnie jest jak ludzie szukają pracy miesiącami w miastach wojewódzkich.
Ok, może nie jestem #programista15k który będzie pracował B2B w pełni zdalnie z Maledivów, ale to zwykła i z tego co zauważyłem bardzo spokojna praca biurowa. Też nie ani żabka, ani fabryka garnków aluminiowych, ani kołchoz. Nie podam dokładnie branży, bo zbyt łatwo byłoby mnie wystalkować.
Albo mam więcej szczęścia niż rozumu, albo czuwa nade mną jakaś opatrzność, bo nigdy w życiu nie szukałem pracy dłużej niż kilka dni, a teraz jest jeszcze wyjątkowo martwy okres jak chodzi o oferty.
#bezrobocie #praca #pracbaza #chwalesie
źródło: pol_pl_DRAZE-KORSARZ-70G-718_1_1
Pobierz@Atreyu: to nie publikuje tego na tym tagu...