Wpis z mikrobloga

@operatorkatapulty: dla lepszego zobrazowania dodam, że to tak jakbyście wy powiedzieli lasce, że weźmiecie ją na obiad jak wam zrobi loda i napisze wierszyk o tym jak bardzo jej smakowało.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Famine: dobrze wiemy, że typ jej nie zainteresuje jak nie wygląda, obserwuje laski na ig i czasem jest tak, że niektore same napiszą pierwsze i zaproponują żeby się poznać, a na niektóre nie zadziała najlepszy tekst, oczywiście miałem taki przypadek że sypiałem żartami z rękawa i laska była uchachana po pachy ale no na spotkaniu było sztywno bo po 1 skłamała że jest tak wysoka i po 2 pewnie nie
  • Odpowiedz
Zgaduję: namiary i randkę dostał chad, a ratujący buziaka w czółko i łatkę przyjaciela (o ile coś takiego się wydarzyło, ale pewnie nie). Chociaż dobrze, że nie wyłapał kosy podczas ratowania.
  • Odpowiedz
@plejton26: Jedyna kobieta za którą nadstawił bym karku to z rodziny, a dla obcej? ...w życiu. W mojej subiektywnej ocenie może zdrowie i życie jest cenniejsze niż losowego npc z ulicy.
Jedyne uratowanie z opresji na jakie można liczyć z mojej strony dla losowej osoby to powiadomienie służb.

• Odpowiedz
@operatorkatapulty: ja p------e i typa publicznie pisze, że chłop jest 2/10, ale go zezłomowała - mogła napisać np. "nie mój typ z wyglądu" czy coś XD podejrzewam też, że im wyżej w skali tym mniej zachodu by wymagało umówienie się na randkę - która będzie najpewniej pierwsza i ostatnia
  • Odpowiedz