Wpis z mikrobloga

Głównie wystawiam #k0biety po całym kraju za pomocą tego emulatora GPS, ale żeby zadziałał prawidłowo po ustawieniach dodatkowych w androidzie to uruchamiamy emulator jak jesteście już zalogowani na tinderku za pomocą prszeglądarki, a nie przez aplikacje tinderka. Po aktywacji dowolnej lokalizacji tak do do 2 minut odświeżyć tinderka w przeglądarce chrome i macie ustawioną nową lokalizacje.

Idę bawić się dobrze wystawiając ile wlezie, a najbardziej wystawiam przed sylwestrami xD

PS. Jedyna wada emulatora jest taka, że trzeba odświeżać lokalizację co 1h

#przegryw #tfwnogf #stulejacontent #blackpill #feels #przegrywpo30tce #tinder #podrywajzwykopem
Barszcz_Sosnowskiego - Głównie wystawiam #k0biety po całym kraju za pomocą tego emula...

źródło: Zrzut ekranu 2025-12-21 164840

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Radkiewski: ustawiasz na androidzie w opcjach programistycznych wymuszanie fałszywej lokalizacji i przechodzi bez problemu, ale musisz być zalogowany tylko w przeglądarce na tinderku. Testowałem z apką tinderka i blokuje to automatycznie, więc tylko moja metoda działa na chwile obecną i na androidzie 12 najlepiej. Dalej wyjeb....e mam i ważne, że działa i jutro powystawiam w Krakowie, a dalej może Poznań-miasto doznań xd
  • Odpowiedz
Idę bawić się dobrze wystawiając ile wlezie, a najbardziej wystawiam przed sylwestrami xD

@Barszcz_Sosnowskiego: Tylko, że w tej sytuacji to ty przegrywasz - marnujesz swój czas i uwagę na obce kobiety. Mógłbyś w tym czasie poćwiczyć, poczytać, coś obejrzeć, uprawiać jakieś męskie sporty, gdzieś pojechać, pozwiedzać, nauczyć się nowego języka. Ale nie... Wolisz ten czas marnować na coś, co w życiu tych ludzi będzie tylko nieistotnym epizodem.

Jeśli mścisz się
  • Odpowiedz