Wpis z mikrobloga

✨️ Czy Polki naprawdę są wierne?
jak ktoś mi mówi że dzisiejsze kobiety Polki są wierne to kiwam tylko głową z politowaniem i wracam myslami 5 lat wstecz jak jeszcze pracowałem w nocnym klubie. Często bywały tam imprezy typu wieczory panieńskie i kawalerskie i był czas, że - szczególnie na panieńskich koleżanki młodej damy zamawiały striptizera. Niby heheszki, niby dla jaj ale tak naprawde to był tylko pretekst bo same chciały pooglądać i podotykać. Z chłopakami często gadaliśmy, bo robota jak każda inna - ale większość z nas (nie powiem że nie) im zazdrościła.
I powiem tak, to jak duży procent tych przyszłych zon odpinał wrotki na takim wieczorze to głowa mała. Bardzo często kończyło się to potem w łóżku. Koleżanki zachwycone bo młoda sobie poszaleje przed ślubem "ten ostatni raz". Im starsze baby tym większe parcie. Nie wazne czy żonate, dzieciate. Hamulce puszczały. Naoglądałem sie tego tak dużo, że do dziś ciężko mi zaufać jakiejkolwiek kobiecie. Że to tylko kolega z pracy, itd. Historii z tamtych czasów było mnóstwo, a już rekordzistką była młoda panna która puściła się ze striptizerem dosłownie dzień przed ślubem. i to nie żadna patologia tylko przyszła pani prawnik, facet załamany dowiedział się od życzliwej koleżanki (która się w nim podkochiwała ;). wesele odwołane na 200 osób itd.
co ciekawe nigdy nie było sytuacji, że na męskim wieczorze jak już brali striptizerke to do czegoś dochodziło. choć takie wieczory były zdecydowanie rzadziej niż te damskie. ot taka ciekawostka #blackpill #zwiazki #tinder

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: pracuję w sklepie monopolowym na nocnej zmianie i dochodzę do wniosku, że dokładnie 100% Polaków to alkoholicy. Wszyscy kupują wyłącznie a-----l, w dodatku znaczna część z nich jest już pijana.
Z kolei kolega pracuje w psychiatryku i mówi, że wszyscy są wariatami. No kogo w robocie nie spotka - wariat.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie można wyprowadzać teorii na cała populację "polki" z perspektywy małej próbki statystycznej: kluby.

Bo jakbyś pracował jako ochroniarz w burdelu to mógłbyś wyprowadzić dokładnie taką samą perspektywę o Polakach. Od prezesów do przegrywów, każdy chodzi na roksy. A niektórzy to w ogóle obrączki mieli!
Wniosek prosty: wszyscy polacy zdradzają żony i chodzą na dziwki.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: gadałem ostatnio z pracownikiem oczyszczalni ścieków który przyjmuje wozy asenizacyjne.
Masz pojęcie, że 95% Polaków to szambiarze? Niesamowite, nie?
Jak ktoś mi mówi że pracują w innych zawodach, to tylko kiwam z politowaniem głową.
  • Odpowiedz
a już rekordzistką była młoda panna która puściła się ze striptizerem dosłownie dzień przed ślubem. i to nie żadna patologia tylko przyszła pani prawnik, facet załamany dowiedział się od życzliwej koleżanki (która się w nim podkochiwała ;). wesele odwołane na 200 osób itd.

@mirko_anonim: A Ty to skąd niby wiesz? xD
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
dobroduszny-zwycięzca-18: pewnie ze probka niemiarodajna - ale niesmak i tak pozostal. a wbrew pozorom nie byly to stale bywalczynie klubow, bo na takie imprezy najczesciej chodza kobiety ktore na codzien do klubow nie chodza - wiec proba moze byc jednak bardziej miarodajna :)
duzo bylo schematow - pannie mlodej kolezanki z pracy (sporo bylo z urzedow) organizuja taka impreze, jakies 90% tych babek wogole nie chodzilo po klubach. widac to bylo po
  • Odpowiedz