Wpis z mikrobloga

#praca #programowanie #pracait #pracbaza #it #programista15k #korposwiat

Wiecie co jest najgorsze w IT? Praca w polackim zespole. Pracowałem z Hindusami, Hambuergerami, Niemcami i mówie wam praca z polakami jest najgorsza.
Polacy mają wrogą mentalność, to są zazdrośni zakompleksione małe fiootki. Polaczek uwielba wytykać drugiemu polaczkowi błędy i pokazywać że jest lepszy. Jeden polaczek kumpluje się z drugim, nie lubią trzeciego z wyglądu, z charakteru cokolwiek będą podpieralać go do zarządu i kopać pod nim dołki.Dlaczego? Po prostu nie lubią go.

Hamburgery, hindusi w przeciwieństwie do polactwa jak kogoś nie lubią to nie tego nie pokazują w pracy.
Polak jak kogoś nie lubi to zrobi wszystko żeby tą osobę wyebać i dopierolić jej. Będzie knuł, donosił. To jest pirdolnięty naród. Polaczki mają w tym osranym kraju Dino i Paczkomat.

Nie nawidzie polackiego narodu. Dzisiaj przeczytałem newsa że polaczki biznesmeni i dyrektorzy banków do żonatego księdza z dzieckiem wpłacali pseudo datki, miliony zlołych a on im zwracał cały hajs z powrotem i brał sobie z tego 10%. Polacy to yebani oszuści. Dość mam tych złodzieji. Dobrze w UK i na zachodzie mówią o polakach - to złodzieje, mendny.
Ja kuzwa jak idę ulica to paraszwe polaczki nie odsuwają się na bok chodnika żeby zrobić miejsce dla drugiego człowieka który też idzie tym samych chodnikiem.

Polecam poczytać sobie Polish Jokes - żarty o polakach, jak amerykańce widzą polaków, jak głupków, debili i złodziei. To jest prawda. To mnie podnosi na duchu że polak czuje się polakiem w tym korwidołku a za granicą jest nikim. Mają mniej więcej taki szacunek za granicą jak Ukraińcy w Polsce.

Mobbing w polackim zespole to norma.
Z Hamburgerami praca to jest chill, miła, spokojna atmosfera, komunikują się w sposób przyjazny nieofensywny.
Polaczki to buce, kiurwa ktos powinien zrobic badania socjologiczne na temat tych kodoklepców. Szewc ma więcej szacunku dla mnie niż kodoyebca dorbkiewicz.
Skupiają w sobie najborsze cechy polactwa - zazdrość, rywalizacja, p------------a.
Praca w polackim zespole to najgorsze co może byćm.

Powinny być zrobione badania zależność wtstępowania mikrofiota od wykonywanego zawodu. Wyszłoby że 90% mikrofiotów pracuje w IT.

Mówie wam lepiej pracuje mi się z Hindusami niż z polakami.

Jeśli szukacie pracy wypytujcie o to, ile polaków jest w teamie, kto jest kierownikiem, jak polak to na 100% będzie micromanagement, mobbing, dopierdoalanie się do pull reqestów.

Nigdy nie widziałem takich cyrków jakie są w polackich fimach. Kodoklepy to frustraci z mikropenisami i głupimi grubymi żonami.
Wyborcy konfederacji.
Wiecie co jest najgorsze że kodoyebca myśli że jest kimś oświeconym. Oni głosują na Brauna, Konfederacje, popierają wyjście polski z unii i mowią o tym jakby byli geniuszami polityki.

Mordy mają jak dzieci, paskudne kartoflane niepozorne mordy przegrywów, myślisz że to pokorni ludzie z katolickiego kraju, a jak te paskudne japiszony pootwierają to sączy się z niego jad. Polaczek nic pozytywnego powiedzieć nie umie, morda wiecznie obrażona, jak coś powie to tylko narzeka, wyśmiewa, wytyka. Hatfu na polaczków.
p0melo - #praca #programowanie #pracait #pracbaza #it #programista15k #korposwiat 

W...

źródło: d43b1f98582b7d11ea791cd467f2702ca3c5f9ab1ba41ba428326c98efdade3f,w800

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@p0melo: Dokładnie, lepiej bym tego nie ujął. Cale szczęście nie pracuje z Polakami. Polacy generalnie to tania siła robocza w IT - w poważnych projektach i zespołach ich nie ma.
  • Odpowiedz
@GooPae: ty, a to nie netflix otworzył drugie biuro inżynieryjne na świecie i wybrał polske? mogli wybrać dosłownie dowolną lokalizacje na świecie poza stanami, a wybrali warszawe. a to nie snowflake ma biuro w wawie? a to nie confluent otworzył się niedawno na polske? ty, a wiesz że taki kubernetes nie powstał w ameryczce, tylko w warszawie? musisz dopracować trolla bo kolejny raz łamiesz się na prostych rzeczach odnośnie branży.
  • Odpowiedz
@p0melo: duzo polskich kucy jest spoko wiadomo zdarzają sie pajace jak james joyce i groman. gorzej z anetkami i managementem którzy myśla, ze sa aktorami w jakims amerykanskim serialiku o pracy w biurze.

@model_trzy_zmianowy: @JamesJoyce mimo zapędów do bycia pasjonatom dowożącym za free to przynajmniej ma odwagę dymać nasze państwo na podatkach w ramach B2B.

A nasz tagowy estrogenowy soy-boy, wielki cwaniak od wskaźników C++ @groman43
  • Odpowiedz
ty, a to nie netflix otworzył drugie biuro inżynieryjne na świecie i wybrał polske?

@RapIArbuzy: Przecież netflix, google itp. otwierają siedziby w Polsce tylko pod małe g---o projekty na boku, żeby mieć tanią siłe roboczą w postaci Polaka. Zarobki tam są porównywalne jak wszędzie indziej w Polsce. Chyba nie sądzisz, że w netflixie w Polsce będziesz pracował nad core systemem za stawki usa? xD
  • Odpowiedz
  • 1
@RapIArbuzy: A myślisz że dlaczego Netflix się tu otworzył bo polaczki to mili ludzie którzy tworzą przyjemną atmosferę w pracy, są solidarni ze sobą ?
Nie bo polaczki uwielbiają podpieralać jeden drugiego, kontrolować donosić, ten psi naród donosicielstwo, kapusiostwo ma w genach, to są idealni wyrobnicy na szefa bilionera. Za 5 zł sprzedają kolegę po fachu. Uwielbiają jeden deugiemu wytykać błedy, narzekać. Maja ponure smutne miny bo są stworzeni do
  • Odpowiedz
Przecież netflix, google itp. otwierają siedziby w Polsce tylko pod małe g---o projekty na boku, żeby mieć tanią siłe roboczą w postaci Polaka.

@GooPae: Polska stała się głównym tech hubem google na Europe. Takie g---o projekty, że kubernetes powstał w warszawskim google, główny development androida oraz google clouda pchają na polske. No ten yyyy g---o projekty na boku. Tak samo netflix, oni mają zaledwie 2k kucy będąc big techem, tam
  • Odpowiedz