Aktywne Wpisy

MonazoPL +133
Kowal19888 +32
Wydałem 250 zł by dowiedzieć się że mój kot to menda xD
Od soboty praktycznie nic nie zjadł. Próbowałem 3 różnych puszek, saszety, zupkę, sucha karmę. Nie je i koniec. Nie no, zjadł kilka sztuk suchej ale psiej. Z wielką łaską. W poniedziałek u weta jakieś tam wcierki dostał na apetyt, probiotyk, odrobaczanie. Dalej nic nie jadł. Siedział przed miska i wyglądał jakby chciał ale nie mógł xD
No to dzisiaj na
Od soboty praktycznie nic nie zjadł. Próbowałem 3 różnych puszek, saszety, zupkę, sucha karmę. Nie je i koniec. Nie no, zjadł kilka sztuk suchej ale psiej. Z wielką łaską. W poniedziałek u weta jakieś tam wcierki dostał na apetyt, probiotyk, odrobaczanie. Dalej nic nie jadł. Siedział przed miska i wyglądał jakby chciał ale nie mógł xD
No to dzisiaj na

No to dzisiaj na kroplówkę, badanie krwi i usg. Plus apetizer.
Diagnoza? Wszystko z nim ok. Z dobrobytu w dupie mu się przewróciło xD
Ludzie, czym karmicie swoje bestie? Mam puszki purizon i granatapet i nie tyka. Polećcie coś.
#kot #koty #zwierzaczki
Jedna zjada normalnie, druga zwykle wcina aż się uszy trzęsą, a czasem się obraża na saszety i też nie tknie.
źródło: 1000003538
Pobierzźródło: image
PobierzA to na pewnie kot a nie k0tka ( ͡~ ͜ʖ ͡°)?
@Kowal19888: U mnie po wielu próbach padło na dolinę noteci, od dwóch lat tylko to kupuję w różnych smakach.
Ale jak ci nie chce jeść ani suchej ani mokrej to już wyższy poziom wybrzydzania.
A tak normalnie daje john dog jagnięcina ale to chyba nie jest jakieś zajebiste samo w sobie. Z tym że
@brygadzistausmiechnietejpolski
Panowie, po przeczytaniu Was nie moge nie wkleic
źródło: temp_file5469765247139494447
Pobierzsucha je zawsze jakakolwiek by to nie byla