Wpis z mikrobloga

@Tommy__: mysle, ze nie 1 atak stanowskiego na nawrockiego - jego jednym z głównych sponsorów jest XTB, które próbuje wejść na rynek krypto, a weto prezydenta praktycznie to uniemozliwia w polsce
  • Odpowiedz
Krzyś przestraszył się, że Nawrocki swoim wetowaniem zatopi poparcie dla PiS

@jaqqu7: nieee, to tylko ten post, który występuje raz na kwartał, gdzie krzyś krytykuje pis. Przecież krzyś jest bezstronny i obiektywny
  • Odpowiedz
@Tommy__: Ale czytałeś tę ustawę, czy tylko prujesz się pod publikę? Tam był obowiązek kojców dla psów większych niż niektórzy mają powierzchnię mieszkania.
  • Odpowiedz
@Tommy__: A mi to się podoba. Niech najpierw państwo zacznie egzekwować istniejące przepisy wobec psów, a nie tworzy kolejne fantomowe prawo. Dopóki nie będzie straży wiejskiej / miejskiej która by reagowała na zgłoszenia jak szczególnie po wsiach psy są trzymane, to wprowadzenie zakazu łańcuchów skończy się tym, ze wrócą lata 90, czyli wybiegający na ciebie pies z co trzeciego gospodarstwa Bo zniesienie łańcucha to jedno, ale obowiazek kojca to drugie
  • Odpowiedz
@Tommy__: co jest złego w braku zakazu trzymania psa na łańcuchu? z tego nie wynika że jest taki obowiązek, a jednocześnie są zwierzęta które wypadałoby w ten sposób pilnować bo są po prostu niebezpieczne.
chociażby te które zagryzły tirowca ostatnio
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Tommy__ teraz krzyś będzie mógł mówić że jedzie równo po wszystkich - niezależnie czy PO czy PiS czy bezstronny kandydat
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@Martinjz: nie jestem z Warszawy i na wsi spędzałem parę tygodni każdego lata przez pierwsze 20 lat mojego życia
  • Odpowiedz
  • 0
nic do wygrania

To wy chyba nigdy w zyciu nie rozmawialiscie ze starymi dziadami na wsi 15 kilometrow od wojewodzkiego xD sam juz czekalem az bede mogl wujka p----------c, ktory trzyma jednego psa na lancuchu, a drugiego w kojcu 2x1metr + buda na srodku.
Ps. Jak wujkowi o tym wspomnialem to wlasnie zaczal psioczyc na tuska xD
  • Odpowiedz