@mpetrumnigrum że ja bym tak zrobil to sie nie dziwie bom gamoń ale że doswiadczony chlop, szef ekipy? To chyba ma jakąś nazwe jak sie jest juz zbyt pewnym swoich umiejętności.
@mpetrumnigrum: hej. content jest NAPRAWDĘ ciekawy i zawsze plusuję - ale proszę, przepuść to przez jakiegoś sprawdzacza gramatyki, czy nawet chat gpt poproś o to. Czasami tworzysz dziwne konstrukcje, które ciężko zrozumiec.
@mpetrumnigrum: Dobrze, że popełniałem błędy na brzózkach 50cm jak czyściłem swoją działkę pod budowę. Najpierw przeczytałem trochę o cięciu ale nie jakoś bardzo dużo i takich szczegółów już nie. Najgorsze co zrobiłem to pozwoliłem zakleszczyć się pile jak drzewo leciało. I jedno złamałem wyciągarką (po klinie, wiec chociaż na dole) bo tak bardzo nie chciałem, żeby poleciało na linię napowietrzną, że za bardzo naprężyłem.
@NieBendePrasowac powinno być podsadzenie zamiast podsadzeniem. Autokorekta w telefonie jest bardzo ułomna i ma mało słów. Ja piszę i jak nie przeczytam uważnie 2 razy to takie kwiatki wychodzą.
@mpetrumnigrum: jakoś to zdanie jest dziwnie napisane.
https://www.youtube.com/watch?v=yuxEjtFV_I0
@mpetrumnigrum: dzięki, przetestuję sobie. Choć wolałbym nie musieć xD. Tam wyżej też było do mniejszych naprężeń
@Sagittus: no i zalała 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ