Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1632
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +291
źródło: 1000005415
Pobierz

Szanowne państwo, kochani moi.
JEST!!!!111
Udało mi się postawić serwer świąteczny na ten rok. Tak jak pisałem wcześniej serwer d--y nie urywa bo pierwszy raz w życiu stawiałem serwer do cs-a i ma trochę bugów, ale jest. Z góry chciałem podziękować użytkownikowi @kreeker za pomoc oraz @PePeZBA, któremu ukradłem roundsoundy i koncept serwera.
Serwer przypomina ten z 2022 roku. Brak rang, skinów vipów sripów i innych niepotrzebnych pierdół. W miarę możliwości poprawię to i owo jak będę miał chwilę wolnego czasu.
Aby nieco skomasować liczbę graczy proponuje wieczorne popykanie w weekendy.
Nazwa serwera: cs-Bencownia[4FUN]
IP: 51.38.122.215:27255
Hasło:brak
Ilość slotów: 20 (możliwość podbicia do 32 jak jakimś cudem tyle ludzi będzie chciało grać)
Tryb gry: 4FUN
Serdecznie zapraszam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#cs16 #counterstrike #cs #cs2 #gry #swieta #kiedystobylo
źródło: bencownia
Pobierzhttps://wykop.pl/wpis/83421837/o-dzien-dobry-z-racji-z-tego-ze-postanowilem-z-25-
Lista wygenerowana za pomocą Mirkowołacz
Z racji z tego, że postanowiłem z 25 letnim opóźnieniem zająć się stawianiem serwera CS pomyślałem o próbie postawienia serwera świątecznego na ten rok.
Generalnie żadnego szału nie będzie, bo nie ma szans żeby nauczył się 2 miechy pisać skrypty od zera. Plus ryzyko, że mogę się
@Zielonkazdr: Mordo... ale to jest serwer dla mireczków i mirabelek. Jak ich nie będzie to po prostu zawinę serwer
@wilk-na-mikrofonie: Fajno, wieczorem po robocie wbiję z chęcią :)