Wpis z mikrobloga

Dzień dobry Pańswu.
Szanowne państwo, kochani moi.

JEST!!!!111
Udało mi się postawić serwer świąteczny na ten rok. Tak jak pisałem wcześniej serwer d--y nie urywa bo pierwszy raz w życiu stawiałem serwer do cs-a i ma trochę bugów, ale jest. Z góry chciałem podziękować użytkownikowi @kreeker za pomoc oraz @PePeZBA, któremu ukradłem roundsoundy i koncept serwera.

Serwer przypomina ten z 2022 roku. Brak rang, skinów vipów sripów i innych niepotrzebnych pierdół. W miarę możliwości poprawię to i owo jak będę miał chwilę wolnego czasu.

Aby nieco skomasować liczbę graczy proponuje wieczorne popykanie w weekendy.

Nazwa serwera: cs-Bencownia[4FUN]
IP: 51.38.122.215:27255
Hasło:brak
Ilość slotów: 20 (możliwość podbicia do 32 jak jakimś cudem tyle ludzi będzie chciało grać)
Tryb gry: 4FUN

Serdecznie zapraszam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#cs16 #counterstrike #cs #cs2 #gry #swieta #kiedystobylo
wilk-na-mikrofonie - Dzień dobry Pańswu.
Szanowne państwo, kochani moi.

JEST!!!!111
...

źródło: bencownia

Pobierz
  • 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wołam plusujących poniższych treści:
https://wykop.pl/wpis/83421837/o-dzien-dobry-z-racji-z-tego-ze-postanowilem-z-25-

Lista wygenerowana za pomocą Mirkowołacz

@wilk-na-mikrofonie +115
O dzień dobry,

Z racji z tego, że postanowiłem z 25 letnim opóźnieniem zająć się stawianiem serwera CS pomyślałem o próbie postawienia serwera świątecznego na ten rok.
Generalnie żadnego szału nie będzie, bo nie ma szans żeby nauczył się 2 miechy pisać skrypty od zera. Plus ryzyko, że mogę się
  • Odpowiedz
Nazwa serwera: cs-Bencownia[4FUN]

IP: 51.38.122.215:27255

Hasło:brak

Ilość slotów: 20 (możliwość podbicia do 32 jak jakimś cudem tyle ludzi będzie chciało grać)

Tryb gry: 4FUN

@wilk-na-mikrofonie: Fajno, wieczorem po robocie wbiję z chęcią :)
  • Odpowiedz