Z racji z tego, że postanowiłem z 25 letnim opóźnieniem zająć się stawianiem serwera CS pomyślałem o próbie postawienia serwera świątecznego na ten rok. Generalnie żadnego szału nie będzie, bo nie ma szans żeby nauczył się 2 miechy pisać skrypty od zera. Plus ryzyko, że mogę się nie uporać z bugami na bieżąco.
Na ten moment udało mi się odtworzyć pierdoły z poprzednich edycji typu ultimate sound pl, roundsoundy świąteczne, spadochron i nieśmiertelną muzyczkę "eksplozja" przed wybuchem paki. Staram się to testować na zasadzie osobny komp, na którym jest serwer i osobne 2 kompy na których jest klient.
Zasadnicze pytanie ile osób na ten rok by się na to pisało. Standardowo żebram chętnych o plusy.
Nie dodawaj g---o modeli skinów, nie przekombinuj z dodatkami/gównomapam
@zjemcimatke: Nawet nie ma szans na to. Bardziej to będzie przypominać serwer świąteczny z 2022 (taki mam zamysł).
Jedyne co chcę jeszcze dodać to rozgrzewka na śnieżki, choinka zamiast paki i może czapeczka świąteczna na głowę dla każdego i koniec. Żadnych rang, vipów czy innych gówien.
@wilk-na-mikrofonie ją grywam w 1.6 regularnie więc jestem otwarty na wykopowe granie. Ale o takich technicznych aspektach nie mam zielonego pojęcia ( ͡°͜ʖ͡°)
Z racji z tego, że postanowiłem z 25 letnim opóźnieniem zająć się stawianiem serwera CS pomyślałem o próbie postawienia serwera świątecznego na ten rok.
Generalnie żadnego szału nie będzie, bo nie ma szans żeby nauczył się 2 miechy pisać skrypty od zera. Plus ryzyko, że mogę się nie uporać z bugami na bieżąco.
Na ten moment udało mi się odtworzyć pierdoły z poprzednich edycji typu ultimate sound pl, roundsoundy świąteczne, spadochron i nieśmiertelną muzyczkę "eksplozja" przed wybuchem paki. Staram się to testować na zasadzie osobny komp, na którym jest serwer i osobne 2 kompy na których jest klient.
Zasadnicze pytanie ile osób na ten rok by się na to pisało. Standardowo żebram chętnych o plusy.
#cs16 #counterstrike #csgo #gry #swieta #kiedystobylo
źródło: Bez tytułu
Pobierz@zjemcimatke: Nawet nie ma szans na to. Bardziej to będzie przypominać serwer świąteczny z 2022 (taki mam zamysł).
Jedyne co chcę jeszcze dodać to rozgrzewka na śnieżki, choinka zamiast paki i może czapeczka świąteczna na głowę dla każdego i koniec. Żadnych rang, vipów czy innych gówien.
@typeczek: Z kolei jeśli chodzi o granie i aspekty techniczne to u mnie są na takim samym poziomie, czyli średnie.