Aktywne Wpisy
p0melo +19
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

wfyokyga +163
Giga Super MegaZord R------------r
źródło: temp_file8737590993392252290
Pobierz

#blackpill #tinder
Chcesz beciaków, to dołóż jakieś normickie tagi, wtedy zobaczymy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Henson_: jako norman z różową odpowiadam:
Nie.
Komentarz usunięty przez autora
OP: serio beciaki xyz?
Odpowiedzi: wszystkie od nie-beciaków
Ja kur&a nie wiem, to trzeba kijem napier&alać chyba po głowach i uczyć polskiego i czytania ze zrozumieniem, bo to jest jakaś plaga. W ostatnich latach szczególnie, piszesz coś wyraźnie, nie kur&a, muszą przyjść i przekręcić słowa,
@PiesekKrolowejElzbiety: jak weekend no to zawsze jest ten słynny grill ;)
@smellykitty: no właśnie, jakby mu się zapomniało powiedzieć, że coś kupił to co bo to oznaczało? że nie szanuje Ciebie :D i mamy awanturę, więcej nic nie kupi bez pytania i za karę nie pójdzie z kumplami na p--o ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ciekawe czy informujesz męża o planowanych wydatkach na kosmetyczkę, buciki czy jakąś bluzkę.
Ja nie informuję żony, że bedę kupował amunicję do ARa, a ona nie informuje mnie, że wyda kilka stów na kosmetyczkę. Są drobiazgi
Ty, to jednak baby się puszczają bo zaczął do nich podbijać ktoś z wyższego poziomu niż mąż, a biologia ma to do siebie, że jest bezwzględna, niemoralna i obrzydliwa. Związek to jedno, kobiety to drugie. Fajnie że jesteście na partnerskich warunkach, ale kobiety to emocjonalne zwierzęta, wystarczy im brutal który zacznie do