Wpis z mikrobloga

@Henson_: Nie, ja z byłą żoną grałem na dwa kompy w domu. I żeśmy się darli do siebie z dwóch pokoi :) Nie ma to jak uogólniać, nie? Aha, i chodziłem gdzie chciałem. Całe życie robię co chcę. Jestem wolnym człowiekiem.
  • Odpowiedz
@Henson_: i pytasz inceli z blackpilla o relacje w związkach? XD
Chcesz beciaków, to dołóż jakieś normickie tagi, wtedy zobaczymy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Henson_: Gdybym miał się sugerować różnymi historiami ze znajomymi to czasem tak to wygląda. Co ciekawe nie zawsze się do tego przyznają i bywa że jest to jakoś zawoalowane i pokrętnie wytłumaczone. Sytuacja typu - jesteśmy umówieni na jakieś spotkanie, wszystko ustalone i nagle (nawet tego samego dnia) ziomek dzwoni i zaczyna gadać że żona coś nagle wymyśliła i on jednak nie może ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@Henson_: pamiętam jak ktoś kiedyś się śmiał z beciaków na wykopie że muszą pytać partnerkę o zgodę jak kupują gry za swoją wypłatę to beciaki w komentarzach tak się zagotowały, że aż im piana z pyska leciała jak temu wychudzonemu psu z mema co wyzywa od inceli , beciaki robily fikolki w stylu ,, no i co w tym dziwnego incelu! Przecież to normalne incelu że pytasz partnerke bo to
  • Odpowiedz
@Henson_: Odpowiem jako żona normalnego faceta. Każdy może mieć inne podejście do małżeństwa oczywiście, powiem jak to wygląda u nas. Mój mąż to mój najlepszy przyjaciel, obydwoje zarabiamy, wszystko traktujemy jako wspólne, każdy ma swoje konto ale nigdy nie liczymy się na zasadzie ja robiłam zakupy tydzień temu to Twoja kolej. Mój mąż zawsze mi mówi jak chce kupić jakąś grę czy cokolwiek innego, nie dlatego, że jest pantoflem tylko
  • Odpowiedz
@Henson_ beka z gamoni, mam żonę, mam swoje konto, nawet mam intercyzę, kupuje co chce. Inna sprawa że nie jestem rozrzutny czy nieodpowiedzialny i żona mi po prostu ufa a ja jej ale jak ktoś ma zachciankę to nie wyobrażam sobie żeby konsultacje przeprowadzić przy wydatku za 200zl
  • Odpowiedz
@Henson_: też mnie to rozwala. No cóż po wielu latach, zazwyczaj chłopy tracą jakąkolwiek męskość i kobieta podejmuje wszystkie decyzje. A potem jest zdziwienie, czemu ta kobieta nie ma żadnego szacunku do swojego faceta skoro jest taki grzeczny i ułożony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@smellykitty: to jakby moja (na szczęście ex) miała mi dac lokalizacje to by chyba sam diabeł z piekła wyszedł i temu towarzyszył po czym złapał sie za łeb i nawrócił
  • Odpowiedz
@Henson_:
OP: serio beciaki xyz?

Odpowiedzi: wszystkie od nie-beciaków

Ja kur&a nie wiem, to trzeba kijem napier&alać chyba po głowach i uczyć polskiego i czytania ze zrozumieniem, bo to jest jakaś plaga. W ostatnich latach szczególnie, piszesz coś wyraźnie, nie kur&a, muszą przyjść i przekręcić słowa,
  • Odpowiedz
Mój mąż zawsze mi mówi jak chce kupić jakąś grę czy cokolwiek innego

@smellykitty: no właśnie, jakby mu się zapomniało powiedzieć, że coś kupił to co bo to oznaczało? że nie szanuje Ciebie :D i mamy awanturę, więcej nic nie kupi bez pytania i za karę nie pójdzie z kumplami na p--o ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@smellykitty:

Mój mąż zawsze mi mówi jak chce kupić jakąś grę czy cokolwiek innego, nie dlatego, że jest pantoflem tylko dlatego, że traktujemy się z szacunkiem i informujemy drugą stronę jak mamy jakieś wydatki.

Ciekawe czy informujesz męża o planowanych wydatkach na kosmetyczkę, buciki czy jakąś bluzkę.
Ja nie informuję żony, że bedę kupował amunicję do ARa, a ona nie informuje mnie, że wyda kilka stów na kosmetyczkę. Są drobiazgi
  • Odpowiedz
@smellykitty a później chlip chlip, zona zostawiła mnie z niczym, ogoliła mnie do zera bo znała wszystkie moje hasła.

Ty, to jednak baby się puszczają bo zaczął do nich podbijać ktoś z wyższego poziomu niż mąż, a biologia ma to do siebie, że jest bezwzględna, niemoralna i obrzydliwa. Związek to jedno, kobiety to drugie. Fajnie że jesteście na partnerskich warunkach, ale kobiety to emocjonalne zwierzęta, wystarczy im brutal który zacznie do
  • Odpowiedz