Wpis z mikrobloga

Serio beciaki w związkach pytaja sie kobiet czy moga pograc na pc/konsoli albo czy moga wyjsc z kolegami? Xd

@Henson_: jeśli kiedykolwiek wejdziesz do poważnego związku (to nie próba przywalenia się, czy shamingu. Ostatnio mówiłem o tym parę lat młodszej koleżance z podobnymi problemami, co chłopy z tagu przegryw), to zrozumiesz, że współdzielenie się takimi większymi prywatnymi wydatkami, to konieczność wynikająca z różnych powodów. Choćby np. to, że może mieć
  • Odpowiedz
@kjungst: XD Tym tokiem rozumowania to mój mąż mnie też może okraść i kopnąć w dupe. Jeżeli nie ma między ludźmi zaufania to po co w ogóle brać ślub xD
Co do tego, że kobiety zdradzają to jednak statystyki są takie, że to więcej mężczyzn zdradza, większość zajętych kobiet nie myśli o bolcu 24/7 tylko o obowiązkach jakie ma wobec wszystkich dookoła.
Właśnie w tym rzecz, ja wcale nie jestem
  • Odpowiedz
XD Tym tokiem rozumowania to mój mąż mnie też może okraść i kopnąć w dupe. Jeżeli nie ma między ludźmi zaufania to po co w ogóle brać ślub xD

Ślub jest nieopłacalny dla współczesnego mężczyzny. Ja ze swoją rózową weźmiemy go dopiero, jak się nam opłaci. Ufamy sobie bez tego.

@smellykitty
  • Odpowiedz
Ja ze swoją rózową weźmiemy go dopiero, jak się nam opłaci

@PowiatowyBanan: ludzie tak dlugo nie zyja, nie wezmiecie slubu za 200 lat gdy prawo MOZE sie zmieni ze skrajnie prokobiecego na mniej wiecej rowne ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz