Wpis z mikrobloga

• 3
@mirko_anonim: no tak, jako facet powinieneś żuć pszczoły, interesować się piłką nożną, nie umieć mówić o uczuciach i zostać nieszczęśliwym opasłym Januszem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dobre sobie.
Mój sąsiad jest taki jak ty i żyje sobie szczęśliwie z żonką.
Każdy jest inny i szukanie sposobu na wpisanie się w stereotypy jest głupie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: mordko, ty potrzebujesz: promocji w bath and body works 1+1 na świeczki, terapii i dostać liścia w policzek ze słowami „nie jesteś babą, jesteś po prostu normalny emocjonalnie”. To co opisujesz to nie „babskość”, tylko brak wzorców i brak treningu. Faceci nie rodzą się z „męskością +10”, tylko z czasem się tego uczą.
Jak wychowuje Cię tylko matka i otacza damskie środowisko, to wejście w rolę faceta jest po
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jak jesteś wysokim przystojnym typem to będą to same plusy bycie takim wrażliwym romantykiem, ale jak jesteś niski i brzydki to już są wady. Także jak 2 opcja to musisz tak długo nawalać głową w ścianę, aż zresetujesz ustawienia fabryczne i staniesz się psychopatycznych bad boyem
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nad asertywnością warto pracować bo to po prostu praktyczne. Co do reszty to według mnie nie ma się co zmieniać na siłę bo koniec końców obudzisz się w sytuacji gdzie zgubiłeś samego siebie w nadziei na spodziewaną walidację od kogoś innego, która z resztą może w ogóle nie przyjść.
  • Odpowiedz
Może to efekt wychowania tylko przez matkę

@mirko_anonim: w pewnej części na pewno. ogólnie pierwsza opcja to badanie teścia i sprawdzanie problemów z hormonami. jak tam jest wszystko w porządku to niestety wylosował albo wgrał ci się słaby mental. normictwo i baby będą cię gaslightować że super jest być p*dałkiem i nie ma w tym nic złego, a z drugiej strony będą kręcić z ciebie bekę. także tyle warta jest ich opinia.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Idziesz do klubu + zakładasz tindera. Wyrywasz szony, bierzesz numery od nich, ruchasz je, po czym obserwujesz ich zwierzęce zachowania, które doprowadzają Cię do szału. Na tinderze to samo, piszesz z jedną, odpisuje po kilku dniach, druga Cię wystawi, trzecia napisze, że chętnie się spotka, ale cały czas pracuje i może za 2 tygodnie dopiero. Takie powtarzające zachowania uzmysławiają Ci, że nie warto być dobrym dla innych osób, uodparniają
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: 1. Podbij Testosteron. Wysypiaj się, bierz witaminę D. Bez ekranów godzinę przed snem. Zdrowa dieta i aktywność. Osobiście jeśli masz podstawy to polecam wejście na ciężar na siłowni. Mogą też pomoc sztuki walki konkretniejsze jak tajski boks. Jest szansa, że to odblokuje kilka rzeczy w głowie.
  • Odpowiedz
po co wy wklejacie te teksty z gpt xD jakby OP chcial czytać gptslop to sam by sobie wygenerował

@czescmampytanie: zawsze mnie ciekawi czy to jakis bait czy zła wiara, ze one pisza taki slop, który jest absolutnym przeciwienstwem tego co działa w realnym zyciu xd
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: @mirko_anonim Tak jak powiedział Czesc "wgrał ci się słaby mental. normictwo i baby będą cię gaslightować że super jest być p*dałkiem i nie ma w tym nic złego, a z drugiej strony będą kręcić z ciebie bekę. także tyle warta jest ich opinia."

To będzie twoją codziennością. To jest moją codziennością odkąd się urodziłem. Tłumacz się ze wszystkiego, a jak nie chcesz być wykorzystywany i zareagujesz agresją, to
  • Odpowiedz
@mirko_anonim znajdź sobie faceta bo ewidentnie twój opis przedstawia kobietę.
A tak serio musisz być bardziej pewnych siebie. Musisz zacząć samemu wierzyć w siebie i swoje umiejętności.
Jedynym sposobem jaki znam to wystawić się na niedogodności. Czyli np. bierzesz plecak do niego wkładasz to co ci jest potrzebne na biwak na kilka dni i przez kilka dni idziesz przez lasy. Najlepsza jest do tego puszcza Notecka gdyż ma 123km długosci i
  • Odpowiedz