Aktywne Wpisy

wfyokyga +32
Mnie r---------a że niemcy pod koniec wojny, mieli już celowniki optyczne i noktowizyjne.
źródło: temp_file1727008429886548071
Pobierz
Lolenson1888 +18
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz

Jak być bardziej męskim? Wyrobić męskie cechy? Jakbym miał mało problemów jako #przegryw to mentalnie i z zachowania jestem jakiś babski xD. Może to efekt wychowania tylko przez matkę + damskie otoczenie (szkoła, studia)? Ogólnie jestem bardzo wrażliwy, delikatny, uczuciowy, nawet romantyczny xd. Nawet lubię zakupy, jakieś przystrajanie pokoju, świeczki czy tego typu bzdety xd. Pewnie też bardziej bym się odnalazł jako zajmowanie się domem, niż bycie typową głową rodziny w robocie. Też nie jestem asertywny, łatwo wejść mi na głowę, przekrzyczeć. W sytuacjach gdzie trzeba pokazać racje albo coś wyjaśnić to raczej głowa w dół i unikam spięć, więc to bywa problematyczne. Też nigdy nie rozumiałem gości co chcą zaliczać laski, ja zawsze czekałem na tę jedyną i romantyzuje #zwiazki xd.
#niebieskiepaski #rozowepaski #przegrywpo30tce #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Czas zostać fembojem.
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
Dobre sobie.
Mój sąsiad jest taki jak ty i żyje sobie szczęśliwie z żonką.
Każdy jest inny i szukanie sposobu na wpisanie się w stereotypy jest głupie.
@mirko_anonim: w pewnej części na pewno. ogólnie pierwsza opcja to badanie teścia i sprawdzanie problemów z hormonami. jak tam jest wszystko w porządku to niestety wylosował albo wgrał ci się słaby mental. normictwo i baby będą cię gaslightować że super jest być p*dałkiem i nie ma w tym nic złego, a z drugiej strony będą kręcić z ciebie bekę. także tyle warta jest ich opinia.
@czescmampytanie: zawsze mnie ciekawi czy to jakis bait czy zła wiara, ze one pisza taki slop, który jest absolutnym przeciwienstwem tego co działa w realnym zyciu xd
To będzie twoją codziennością. To jest moją codziennością odkąd się urodziłem. Tłumacz się ze wszystkiego, a jak nie chcesz być wykorzystywany i zareagujesz agresją, to
A tak serio musisz być bardziej pewnych siebie. Musisz zacząć samemu wierzyć w siebie i swoje umiejętności.
Jedynym sposobem jaki znam to wystawić się na niedogodności. Czyli np. bierzesz plecak do niego wkładasz to co ci jest potrzebne na biwak na kilka dni i przez kilka dni idziesz przez lasy. Najlepsza jest do tego puszcza Notecka gdyż ma 123km długosci i