Aktywne Wpisy

sikpi +142
Pamiętam jak w 2014 zdałem prawko i w nagrodę rodzice mieli kupić mi samochód
Pierwszym jaki oglądaliśmy była czerwona honda civic 7 generacji
Zakochałem się w tym aucie ale ojciec stwierdził że stan tego egzemplarza wyklucza jego zakup
Zamiast tego dostałem corse c i nienawidziłem jej przez cały okres studiów xD
A taka honda śniła mi się nocami
12 lat później wszedłem na olx a uwierzcie mi że robię to niezwykle rzadko, w tym roku
Pierwszym jaki oglądaliśmy była czerwona honda civic 7 generacji
Zakochałem się w tym aucie ale ojciec stwierdził że stan tego egzemplarza wyklucza jego zakup
Zamiast tego dostałem corse c i nienawidziłem jej przez cały okres studiów xD
A taka honda śniła mi się nocami
12 lat później wszedłem na olx a uwierzcie mi że robię to niezwykle rzadko, w tym roku
źródło: 1000021431
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
Dobre sobie.
Mój sąsiad jest taki jak ty i żyje sobie szczęśliwie z żonką.
Każdy jest inny i szukanie sposobu na wpisanie się w stereotypy jest głupie.
@mirko_anonim: w pewnej części na pewno. ogólnie pierwsza opcja to badanie teścia i sprawdzanie problemów z hormonami. jak tam jest wszystko w porządku to niestety wylosował albo wgrał ci się słaby mental. normictwo i baby będą cię gaslightować że super jest być p*dałkiem i nie ma w tym nic złego, a z drugiej strony będą kręcić z ciebie bekę. także tyle warta jest ich opinia.
@czescmampytanie: zawsze mnie ciekawi czy to jakis bait czy zła wiara, ze one pisza taki slop, który jest absolutnym przeciwienstwem tego co działa w realnym zyciu xd
To będzie twoją codziennością. To jest moją codziennością odkąd się urodziłem. Tłumacz się ze wszystkiego, a jak nie chcesz być wykorzystywany i zareagujesz agresją, to
A tak serio musisz być bardziej pewnych siebie. Musisz zacząć samemu wierzyć w siebie i swoje umiejętności.
Jedynym sposobem jaki znam to wystawić się na niedogodności. Czyli np. bierzesz plecak do niego wkładasz to co ci jest potrzebne na biwak na kilka dni i przez kilka dni idziesz przez lasy. Najlepsza jest do tego puszcza Notecka gdyż ma 123km długosci i