Wpis z mikrobloga

✨️ Jak wyrobić męskie cechy?
Jak być bardziej męskim? Wyrobić męskie cechy? Jakbym miał mało problemów jako #przegryw to mentalnie i z zachowania jestem jakiś babski xD. Może to efekt wychowania tylko przez matkę + damskie otoczenie (szkoła, studia)? Ogólnie jestem bardzo wrażliwy, delikatny, uczuciowy, nawet romantyczny xd. Nawet lubię zakupy, jakieś przystrajanie pokoju, świeczki czy tego typu bzdety xd. Pewnie też bardziej bym się odnalazł jako zajmowanie się domem, niż bycie typową głową rodziny w robocie. Też nie jestem asertywny, łatwo wejść mi na głowę, przekrzyczeć. W sytuacjach gdzie trzeba pokazać racje albo coś wyjaśnić to raczej głowa w dół i unikam spięć, więc to bywa problematyczne. Też nigdy nie rozumiałem gości co chcą zaliczać laski, ja zawsze czekałem na tę jedyną i romantyzuje #zwiazki xd.

#niebieskiepaski #rozowepaski #przegrywpo30tce #blackpill

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Czas zostać fembojem.

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@mirko_anonim: no tak, jako facet powinieneś żuć pszczoły, interesować się piłką nożną, nie umieć mówić o uczuciach i zostać nieszczęśliwym opasłym Januszem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dobre sobie.
Mój sąsiad jest taki jak ty i żyje sobie szczęśliwie z żonką.
Każdy jest inny i szukanie sposobu na wpisanie się w stereotypy jest głupie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: mordko, ty potrzebujesz: promocji w bath and body works 1+1 na świeczki, terapii i dostać liścia w policzek ze słowami „nie jesteś babą, jesteś po prostu normalny emocjonalnie”. To co opisujesz to nie „babskość”, tylko brak wzorców i brak treningu. Faceci nie rodzą się z „męskością +10”, tylko z czasem się tego uczą.
Jak wychowuje Cię tylko matka i otacza damskie środowisko, to wejście w rolę faceta jest po
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jak jesteś wysokim przystojnym typem to będą to same plusy bycie takim wrażliwym romantykiem, ale jak jesteś niski i brzydki to już są wady. Także jak 2 opcja to musisz tak długo nawalać głową w ścianę, aż zresetujesz ustawienia fabryczne i staniesz się psychopatycznych bad boyem
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nad asertywnością warto pracować bo to po prostu praktyczne. Co do reszty to według mnie nie ma się co zmieniać na siłę bo koniec końców obudzisz się w sytuacji gdzie zgubiłeś samego siebie w nadziei na spodziewaną walidację od kogoś innego, która z resztą może w ogóle nie przyjść.
  • Odpowiedz
Może to efekt wychowania tylko przez matkę

@mirko_anonim: w pewnej części na pewno. ogólnie pierwsza opcja to badanie teścia i sprawdzanie problemów z hormonami. jak tam jest wszystko w porządku to niestety wylosował albo wgrał ci się słaby mental. normictwo i baby będą cię gaslightować że super jest być p*dałkiem i nie ma w tym nic złego, a z drugiej strony będą kręcić z ciebie bekę. także tyle warta jest ich opinia.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Takie cechy wyrabia się w dzieciństwie, a co więcej trzeba mieć do tego predyspozycje, bo niektórzy z natury są jacy są. Jeżeli przegapiłeś ten etap, to it's over i zostaje ci tylko looksmaxować, żeby wygląd przesłonił te de facto wady. Jak jesteś sub7 bez perspektyw na stanie się takim osobnikiem, to już lipa, bo będziesz miał łatkę cioty, frajera, beksy itd. By być delikatnym i uczuciowym będąc mężczyzną, to
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Idziesz do klubu + zakładasz tindera. Wyrywasz szony, bierzesz numery od nich, ruchasz je, po czym obserwujesz ich zwierzęce zachowania, które doprowadzają Cię do szału. Na tinderze to samo, piszesz z jedną, odpisuje po kilku dniach, druga Cię wystawi, trzecia napisze, że chętnie się spotka, ale cały czas pracuje i może za 2 tygodnie dopiero. Takie powtarzające zachowania uzmysławiają Ci, że nie warto być dobrym dla innych osób, uodparniają
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: 1. Podbij Testosteron. Wysypiaj się, bierz witaminę D. Bez ekranów godzinę przed snem. Zdrowa dieta i aktywność. Osobiście jeśli masz podstawy to polecam wejście na ciężar na siłowni. Mogą też pomoc sztuki walki konkretniejsze jak tajski boks. Jest szansa, że to odblokuje kilka rzeczy w głowie.
  • Odpowiedz
po co wy wklejacie te teksty z gpt xD jakby OP chcial czytać gptslop to sam by sobie wygenerował

@czescmampytanie: zawsze mnie ciekawi czy to jakis bait czy zła wiara, ze one pisza taki slop, który jest absolutnym przeciwienstwem tego co działa w realnym zyciu xd
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: @mirko_anonim Tak jak powiedział Czesc "wgrał ci się słaby mental. normictwo i baby będą cię gaslightować że super jest być p*dałkiem i nie ma w tym nic złego, a z drugiej strony będą kręcić z ciebie bekę. także tyle warta jest ich opinia."

To będzie twoją codziennością. To jest moją codziennością odkąd się urodziłem. Tłumacz się ze wszystkiego, a jak nie chcesz być wykorzystywany i zareagujesz agresją, to
  • Odpowiedz
@mirko_anonim znajdź sobie faceta bo ewidentnie twój opis przedstawia kobietę.
A tak serio musisz być bardziej pewnych siebie. Musisz zacząć samemu wierzyć w siebie i swoje umiejętności.
Jedynym sposobem jaki znam to wystawić się na niedogodności. Czyli np. bierzesz plecak do niego wkładasz to co ci jest potrzebne na biwak na kilka dni i przez kilka dni idziesz przez lasy. Najlepsza jest do tego puszcza Notecka gdyż ma 123km długosci i
  • Odpowiedz