Aktywne Wpisy

Gaemeaa +332
Wiecie dlaczego pociąg na trasie Gdańsk - Szczecin jest taki powolny i co chwile ma "przestoje techniczne" ? Za niemca były dwa tory na większości tej trasy, ale po wojnie ruskie rozebrali jedną nitkę torów i wywieźli do rosji jako reparacje wojenne xD Polacy do dnia dzisiejszego tej drugiej nitki nie odbudowali i przez to pociągi muszą zatrzymywać się na mijankach i czekać na wolny tor. Gdy któryś pociąg się spóźni cały
źródło: Dwa_tory_schemat_liczba_torow-1024x726
Pobierz
njay +1
#prawojazdy #ankieta
Sprawdźmy, czy Mirki mają większą wiedzę na temat prawa jazdy niż eksperci z FB. Jaka jest kolejność przejazdu wynikająca z pierwszeństwa?
Sprawdźmy, czy Mirki mają większą wiedzę na temat prawa jazdy niż eksperci z FB. Jaka jest kolejność przejazdu wynikająca z pierwszeństwa?
źródło: 1000024145
PobierzKto ma pierwszeństwo?
- Czerwony, niebieski, żółty 37.0% (371)
- Czerwony, żółty, niebieski 54.0% (541)
- Niebieski, czerwony, żółty 9.0% (90)

#takaprawda #las #teoriespiskowe
źródło: image
Pobierzźródło: 8564
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
I teraz rozkmiń czy to jakiś bardziej kumaty troll który Cisnie beki z debili robiąc nawiązanie do stonki, czy po prostu taka "klasyka propagandy"
Ogólnie zajebiste są takie "Wracające urban legend" jak było kiedyś z czarną wołgą co to ksiądź z diabłem jechali, potem jeździło BMW i porywali na organy gdzieś w 90/2000, a jakiś czas temu na paru spotted itp. było o Ukraincach co dzieci porywają :D Ta
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: 1000004299
PobierzWyobrażam sobie sytuację jak babka jedzie do bazy wojskowej i pyta jakiegoś trepa na szlabanie czy nie zrzucają w sadzie u sąsiada srebrnych kleszczy. Myślę sobie, że zbiór takich historyjek to mógłby być super materiał na jakąś komedię absurdu.
@komakow: Też bym pewnie tak myślał, gdybym nie spotkał takich ludzi w realu. Nie wiem czy to przez pandemię, czy tiktoka, ale od 2020 zjawisko foliarstwa przybiera na sile
Komentarz usunięty przez moderatora
@dzien_dobry_22: I bardzo często Ci ludzie nie mają kompletnie zaufania do instytucji publicznych czy nauki - czasami słusznie bo błędy się zdarzają, ale tam przynajmniej ktoś komuś na ręce patrzy a nie "t(h)rust me, bro"
To że są odklejeni nie uprawnia cię do zezwierzęcenia