Wpis z mikrobloga

@6poziomprokrastynacji:
I teraz rozkmiń czy to jakiś bardziej kumaty troll który Cisnie beki z debili robiąc nawiązanie do stonki, czy po prostu taka "klasyka propagandy"

Ogólnie zajebiste są takie "Wracające urban legend" jak było kiedyś z czarną wołgą co to ksiądź z diabłem jechali, potem jeździło BMW i porywali na organy gdzieś w 90/2000, a jakiś czas temu na paru spotted itp. było o Ukraincach co dzieci porywają :D Ta
Radus - @6poziomprokrastynacji: 
I teraz rozkmiń czy to jakiś bardziej kumaty troll k...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@6poziomprokrastynacji:

...zacznijmy my obserwować i patrzeć im na ręce, pytać co robią..."

Wyobrażam sobie sytuację jak babka jedzie do bazy wojskowej i pyta jakiegoś trepa na szlabanie czy nie zrzucają w sadzie u sąsiada srebrnych kleszczy. Myślę sobie, że zbiór takich historyjek to mógłby być super materiał na jakąś komedię absurdu.
  • Odpowiedz
To troll, bot, osoba ze wschodu lub opłacona z ich pieniędzy

@komakow: Też bym pewnie tak myślał, gdybym nie spotkał takich ludzi w realu. Nie wiem czy to przez pandemię, czy tiktoka, ale od 2020 zjawisko foliarstwa przybiera na sile
  • Odpowiedz
każdy ma w kieszeni aparat kamerę 4K ale stary k------z oczywiście zdjęć nie zrobił, a druga stara k---a mu bezgranicznie wierzy

@dzien_dobry_22: I bardzo często Ci ludzie nie mają kompletnie zaufania do instytucji publicznych czy nauki - czasami słusznie bo błędy się zdarzają, ale tam przynajmniej ktoś komuś na ręce patrzy a nie "t(h)rust me, bro"
  • Odpowiedz