Aktywne Wpisy
Waci +46
Biorę po 500 od każdej z drużyn i słucham państwa.
źródło: 1000036204
PobierzJełop czy normalny człowiek?
- Jełop 69.6% (1042)
- Normalny człowiek 30.4% (456)

ewataewa +9
krótka piłka dla zacnych użytników tagu #perfumy:
Jedna konkretna nuta zapachowa/składnik, która Was odrzuca/nigdy się z nią nie polubicie/na starcie wiecie, że będzie źle, to:
Jedna konkretna nuta zapachowa/składnik, która Was odrzuca/nigdy się z nią nie polubicie/na starcie wiecie, że będzie źle, to:
źródło: Zrzut ekranu 2026-08-08 185601
Pobierz

Pierwszym jaki oglądaliśmy była czerwona honda civic 7 generacji
Zakochałem się w tym aucie ale ojciec stwierdził że stan tego egzemplarza wyklucza jego zakup
Zamiast tego dostałem corse c i nienawidziłem jej przez cały okres studiów xD
A taka honda śniła mi się nocami
12 lat później wszedłem na olx a uwierzcie mi że robię to niezwykle rzadko, w tym roku na pewno jeszcze tego nie robiłem
Przez te wszystkie lata o tej hondzie zdążyłem już zapomnieć
Ustawiam filtry i cyk - czerwona honda civic 30km ode mnie dodana pół godziny temu
Jadąc tam już wiedziałem że ją kupię xD
Tak oto spełniłem swoje marzenie za 3300zł (。◕‿‿◕。)
A co jeszcze lepsze - 133 tys. km nalotu, w Polsce od 2007 roku więc przebieg raczej realny, brak rdzy
#motoryzacja #samochody
źródło: 1000021431
PobierzEch gdyby to było EP3 (。◕‿‿◕。)
@Famine: no niestety skromne 1.4 ale nie ukrywam że szukałem gruza do remontu mieszkania, bo na co dzień jeżdżę Jaguarem x type 3.0 i szkoda mi nim przewozić worki z klejem i inne tego typu materiały xD
@Niedobry: nie mam pojęcia
źródło: mamo-spojrz-hondziarze
PobierzMi rodzice kupili na urodziny też znienawidzone auto. Fiat Marea Weekend 1.9 JTD. Boże jak ja tego grata nienawidziłem. Ale dupe woził xD
@Wojtu: wiedziałem że ktoś się o to zesra xD
Skoro przez 10 lat auto zrobiło 75 tys km to dlaczego przez kolejne 10 lat miałby nie zrobić 60 tys? Nie każdy n------a kilometry jak p------y, moje prywatne auta od kilku lat robią 3-4 tysięcy kilometrów rocznie i chcesz mi wmówić że przed każdym przeglądem kręcę licznik? xD
źródło: 1000021435
Pobierz@Wojtu: p---------e, mieszkając w mieście samochodem robilem 2-3kkm rocznie, bo jezdxilem nim tylko po większe zakupy i ewentualnie raz na jakies 2-3 miesiące trasa 300km. W mieście jazda samochodem mija się z celem - rowerem czy zbiorkomem transport do pracy trwa 2-3
@sikpi: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@Wojtu: nie wiem, skąd się bierze mit, że każde starsze auto musi mieć olbrzymi nalot. Przeciętnie kierowca w UE pokonuje ok. 12k km rocznie. Nie brakuje też takich, którzy i 5k nie robią. Ja wszystkie auta
@PiotrFr: łożyska w skrzyni hałasują - koszt łożysk 400zł + ich wymiana, w tysiaku powinno się zamknąć, typowa usterka w tym modelu. Do tego trzeba wymienić rozrząd (standard, ciężko to uznać za wadę), maska w nieco innym odcieniu, brak kół zimowych, tarcze hamulcowe z przodu do wymiany, kontrolka od ręcznego zapala
źródło: Zrzut ekranu 2026-07-15 o 10.37.56
Pobierz