Wpis z mikrobloga

Najbrutalniejsze dla mnie jest do przełknięcia jak widzę młodego Oskarka z Julka. On nic nie musiał robić, nie zakładał żadnego paska do spodni, nie chodził na siłownię, nie dbał o dietę. Po prostu spotkał dziewczynę w szkole i dzięki swoim genom przeszedł pozytywna walidacje przez ową Julkę. Wszystko takie naturalne, nie sztuczne, czysta Natura. Teraz dzięki temu cieszą, uśmiechają się i spędzają czas razem w zgodzie z Natura. A ja tylko patrzę na nich mówię "no fajnie macie" i idę pisać wpis na wykop.pl. Tak było dziś i tak będzie zawsze.

Natura.

#blackpill #zwiazki #bekazpodludzi #logikaniebieskichpaskow #tinder #geny #predeterminizmgenetyczny #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #przegryw #kobiety #julka #zycie
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

dzięki swoim genom przeszedł pozytywna walidacje

@_Alessandro_: Nie przesadzaj z tymi genami xD Przecież te Oskarki zwłaszcza z vifonem na głowie to bardzo często mają aparycję jakiejś baby z urzędu na początku lat dwutysięcznych nic tylko dać im korale, podmalować i ubrać w garsonkę.
  • Odpowiedz
@_Alessandro_: genetycznie jesteś top 7% świata, może już nawet 6%. Nie wiem za bardzo o co Ci chodzi bo skąd taka pewność że miałbyś być sam, albo że im poszło gładko, albo że w ogóle jeszcze są że sobą. Może się puściła za ten czas?

Zmierzam do tego że to jest wyłącznie twoja projekcja, bez żadnego oparcia. Tzn wiadomo ludzie ładni mają łatwiej, no i co? Możesz mieć podobna do
  • Odpowiedz
genetycznie jesteś top 7% świata, może już nawet 6%.

@blessed_by_swiezonka: no super argument. bo w afryce głodują to gość ma zamknąć ryj xD jprd jakby co to ludzki mózg ma w dupie czy jesteś w top 0.01% świata, dla niego liczy sie twoje otoczenie.

albo że im poszło gładko,

Zmierzam do tego że to jest wyłącznie twoja projekcja, bez
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: nooo to co proponujesz? siedzieć i pier...ić n a wykopie 'oj jak zle oj jak zle', bo zobaczył jakichś przypadkowych ludzi i napisął historie? No powiedz, co proponujesz? Sznur, bo jakiś chłop ma babe, a on akurat nie ma? xD

ty czytasz chłopie to co piszesz w ogóle?

@czescmampytanie: a ty co napisales niby madrego? powytykales mi a sam niczego nie wniosłeś. oczywiscie ze aldni maja latwiej,
  • Odpowiedz
@blessed_by_swiezonka: no na pewno o wiele lepiej przyjąć fakty do wiadomości, niż robić sobie jakieś samo-pranie mózgu zakrzywiając rzeczywistość albo uciekać się do tanich manipulacji rodem z tiktokowych motywatorów.

zresztą co cię tak boli że jakieś przegrywy przyjdą na upadłą g---o stronkę trochę ponarzekać na swój los? w realu i tak nikt tego nie robi, wiec moglibyście się z łaski swojej chociaż tutaj o---------ć.

Każdy chłop dokłada do interesu,
  • Odpowiedz
niż robić sobie jakieś samo-pranie mózgu zakrzywiając rzeczywistość

@czescmampytanie: no ja uważam że odwrotna wersja jest praniem mózgu bo nie ma dowodów i tyle

co cię tak boli

@czescmampytanie: wiesz co mnie boli? Ze w głowach sie p------i, że rychu peja chce uczciwie zarobić, to mnie boli. nic mnie nie boli po prostu uważam że to nieprawda bo nie może być prawda bo nie ma dowodów i tyle
  • Odpowiedz