Aktywne Wpisy
kaszaamanna +2374
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +480
źródło: 1000005415
Pobierz

Mój brat cioteczny. Lat 40. Po studiach. Ogarnia firmę, zarządza setką ludzi, zarabia jak turbospecjalista z korpo. Dom jak z katalogu, Audi świeżo spod igły, rodzina modelowa. Wszystko jak trzeba.
A równolegle: nie wierzy w covid, za to wierzy w magiczną witaminę C, co to leczy wszystko od kataru po wojnę światową. Kupuje urządzenia do strukturyzowania wody, bo „woda ma pamięć”. W sumie to ma już więcej gadżetów do czarów niż przeciętny fan Harry’ego Pottera.
Do tego rosyjska propaganda ma na niego większy wpływ niż trener personalny na klienta po pierwszej sesji. Dach rozwalony przez drona? Fejk. Bo widział zdjęcie z FB, gdzie niby dach był rozwalony wcześniej przez burzę. Media coś mówią? To znaczy, że prawda jest dokładnie odwrotna. Tak działa jego tok rozumowania. Jakby żył w lustrzanym świecie, tylko lustro jest brudne, pęknięte i ktoś mu jeszcze markerem bohomazy dorysował.
I najgorsze jest to, że poza tym jest spoko. Odpowiedzialny, ogarnięty, sympatyczny. Dzieci bym mu zostawił bez stresu. Ale kiedy włącza internet, to zamienia się w antenę odbierającą wyłącznie głupotę.
Miał ktoś taki przypadek w rodzinie? Da się człowiekowi przywrócić firmware, czy już tylko patrzeć z boku, jak jedzie z górki bez hamulców?
#polskieonuce #rosja #wojna #medycyna #rodzina
źródło: IMG_5963
PobierzWg mnie nie da się naprawić takiego łba ale można próbować stosując taką samą technikę (patrz ostatnie akcje dotyczące konfederacji)
Nie jest też typem gościa który każdą wolną chwilę siedzi w internecie, on nie wie nawet co to jest tik tok.
U niego to FB odpowiada za porażenie mózgowe.
W sumie ciekawa sprawa.
Tam wszyscy w takie brednie wierzą. Jeszcze we wszystko wtykał taki ruski miernik do podawania ilości "konserwantów". Sprzęt który nie miał prawa działać lub z premedytacją działał źle (propaganda anty polski przemysł spożywczy), a ten wyrzucał pomidory bo mu pokazywało azotany (。◕‿‿◕
Tacy ludzie myślą że są o jeden krok przed wszystkimi i odkrywają jakaś prawdę, wymyślając argumenty z d--y przeciw aktualnym sprawom dziejącym się na świecie tzw "I oppose the current thing"
@Grzesiok z ta wodą to ja nie ogarniam o co chodzi, ale szkodliwe to raczej nie jest.
Pamiętam jak kiedyś dzieci karmił sproszkowaną witaminą C do śniadania. Komiczny widok, ale dzieci zachwycone bo tak nauczone.
Ale co ma bycie ogarniętym zawodowo do światopoglądu czy przekonań? 60% Polaków, w tym wielu posłów czy milionerów, wierzy w typa, który urodził się z dziewicy, wiedział wszystko, ale nigdy ani razu nie powiedział niczego, co by wskazywało, że wie więcej niż zwykły typek z jego okresu, chodził po wodzie i zmartwychwstał, i że teraz ci, co przejdą szkolenie w seminarium mogą z nim gadać. Czym to się różni od
Wierzą w chyba wszystkie teorie spiskowe od płaskiej ziemi po satanistów u władzy