Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 77
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kwark64: to niech zrobi prawko i kupi auto skoro mieszka na zadupiu. Trzeba się szanować i nie traktować kobiety jak nieporadne życiowo stworzenie - relacja nie może się trzymać na zaangażowaniu jednej strony.
  • Odpowiedz
.>2025
.>szukanie żony na Tinderze

Jezu ludzie, szanujcie się. Po klubach też szukacie przyszłej matki dla waszych dzieci?
  • Odpowiedz
@Bunch: jeżu złoty, co to za paskudna czcionka to "ę" i "ż" to aż mnie boli, a mam grubą skórę. O dziwo "ź" jest już normalne. A w temacie - no cóż, takie czasy. Moim zdaniem na tinderze szukać nie warto, choć zdaję sobie sprawę, że teraz większość osób tak szuka związków bo internet zepsuł relacje międzyludzkie. Jak ktoś nie jest ekstrawertykiem to ma spory problem. Zabawne, czekam tylko kiedy
  • Odpowiedz
  • 2
@Bunch pisałem z jedna i koleś do niej jeździł 300km i zerwała z nim bo zabronił jej się obżerać na kamerce jak gadali xD
  • Odpowiedz
nie wiem jakim simpem trzeba być żeby jeździć do laski 70km- albo na zmianę albo w cale

@rps86: Aż sobie przypomniałem jak w wojsku kilometrówki odbierałem, bo na przepustce nabijałem 400 km xD
  • Odpowiedz
ogolnie zwiazki na odleglosc jakakolwiek sa bez sensu serio. Trzeba wszystko robic zeby jak najszybciej ze soba zamieszkac inaczej to meczarnia

@f9JXBEArQ2H4TKl: tak zamieszkanie w 1 miesiącu znajomości to najlepsza decyzja ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@123_: to może poradź, gdzie dorosła, dość nieśmiała osoba ma szukać drugiej połówki? Warto dodać, że te spokojne osoby niechętnie wychodzą z domu poznawać ludzi. Znaczy można zagadać w sklepie czy aptece, ale szansa, że druga osoba będzie chciała w interakcje jest wprost proporcjonalna do twojej urody...
  • Odpowiedz