Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 80
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Warto dodać, że te spokojne osoby niechętnie wychodzą z domu poznawać ludzi

@gupi_ja: może to nie są cechy sprzyjające przetrwaniu i niekoniecznie są one potrzebne? ( ͡° ͜ʖ ͡°) ewolucja
  • Odpowiedz
to może poradź, gdzie dorosła, dość nieśmiała osoba ma szukać drugiej połówki? Warto dodać, że te spokojne osoby niechętnie wychodzą z domu poznawać ludzi. Znaczy można zagadać w sklepie czy aptece, ale szansa, że druga osoba będzie chciała w interakcje jest wprost proporcjonalna do twojej urody...

@gupi_ja: Nieśmiała osoba jest przegrana na starcie, bo przegra każdy "shit test" (sprawdź definicję i typy), więc w oczach kobiety nawet bezzębny patus będzie
  • Odpowiedz
nie wiem jakim simpem trzeba być żeby jeździć do laski 70km- albo na zmianę albo w cale

@rps86: dlaczego simpem? Jak u dziewczyny wolna chata to zrozumiałe że jedziesz do niej zamiast zapraszać ją do siebie i niepokoić żonę i dzieci
  • Odpowiedz
  • 2
@Bunch: Klasyczne, babskie zagranie, próba poniżenia i manipulacji. Zobaczycie coś takiego możecie od razu blokować, będzie tylko gorzej ;)
  • Odpowiedz
@rps86: można jeździć i nie być simpem :) ale wiadomo - to nie taka 0-1 sprawa, dużo zależy od stażu relacji, jej zaawansowania, pracy dostępności, środków, wspólnego planowania itd.
  • Odpowiedz
@f9JXBEArQ2H4TKl: dziesięć lat temu jeździłem do dziewczyny trasę Trójmiasto - Częstochowa. Było warto i przeprowadziła się do Gdańska. Wystarczy być człowiekiem, nie chodzi o jakiś tam szacunek, jak coś ma zadziałać to zadziała ale przegrywy nie zrozumieją
  • Odpowiedz
niezła różowa, że nawet do Ciebie nie wyszła, na pewno jej zależało...

@TiREX: Może nawet nie wiedziała, że jest w związku? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz