Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 80
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rps86

@Bunch: nie wiem jakim simpem trzeba być żeby jeździć do laski 70km- albo na zmianę albo w cale

Zależy jakie macie koneksje w związku , ja miałam bardziej "tradycyjne związki " gdzie chłop przyjeżdżał i za wyjścia płacił ale ja mu gotowałam itp
Gorzej jak ktoś tylko wymaga rycerskich zachowań a sama się nie trzyma się tych tradycyjnych babskich ról
Musi być jakaś równowaga a nie same wymagania
  • Odpowiedz
przezylem to, jezdzilem po 200km do laski xd i jeszcze jak byl covid to przyjechalem i jej rodzice mnie nie wpuscili do mieszkania. Tylko czekolade zostawilem na wycieraczce i wrocilem

@f9JXBEArQ2H4TKl: niezła różowa, że nawet do Ciebie nie wyszła, na pewno jej zależało...
  • Odpowiedz
@rps86: może związek trwał tydzień a chłop miał przerwę i 3 razy dotarł/doszedł xD

Poważniej jak jedna osoba ma samochód a druga nie to te 70km zupełni inaczej brzmi.
Z mojego powiatowego do wojewódzkiego oddalonego o 80km można ekspresówką albo autostradą dojechać w mniej niż godzinę w tym wjeżdżając u nas na autostradę i wyjeżdżając w nim.
Za to gdybym do innego wojewódzkiego ~110km (autem) miała walnąć pociągami to przesiadka
  • Odpowiedz
żeby jeździć do laski 70km

@rps86: żeby postawić jej kolację/zamówić żarcie do domu na koszt odwiedzającego, a w nagrodę nawet cimcirimcim nie dostał, tylko jej obecność ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Bunch: i jak zwykle pojazd po męskości. A podobno baby walczą z hehe shamingiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zapytać się jej, czy zrobi loda, a gdyby odmówiła to napisać "co z ciebie za kobieta? Zwykły dziurawiec".
  • Odpowiedz
@razdwatrzy55:

Najlepeiej pociągiem

Wszystko zależy od miejsca. Może z Wejherowa do Pruszcza Gdańskiego to i sto razy lepiej niż samochodem.
Ale z jakiegoś gorzej ustawionego względem pociągów miasta to tylko autem.
Weźmy np. Wocławek do Pruszcza Gdańskiego sprawdź jaka trasa i jak to wygląda
  • Odpowiedz