Aktywne Wpisy

MonazoPL +50
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +68
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz![Asus EEE i nLite, czyli jak zrobić lekki XP [TOWARY MODNE 295]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/6c35fc4c4226e1a8662b975dbe68a3eff65ae326a6efef4eed4ea9aea5214321,q80.jpg)

Zależy jakie macie koneksje w związku , ja miałam bardziej "tradycyjne związki " gdzie chłop przyjeżdżał i za wyjścia płacił ale ja mu gotowałam itp
Gorzej jak ktoś tylko wymaga rycerskich zachowań a sama się nie trzyma się tych tradycyjnych babskich ról
Musi być jakaś równowaga a nie same wymagania
A może on sikorka
źródło: temp_file2242840122744288127
Pobierz@rps86: w jakie cale?
@f9JXBEArQ2H4TKl: niezła różowa, że nawet do Ciebie nie wyszła, na pewno jej zależało...
Poważniej jak jedna osoba ma samochód a druga nie to te 70km zupełni inaczej brzmi.
Z mojego powiatowego do wojewódzkiego oddalonego o 80km można ekspresówką albo autostradą dojechać w mniej niż godzinę w tym wjeżdżając u nas na autostradę i wyjeżdżając w nim.
Za to gdybym do innego wojewódzkiego ~110km (autem) miała walnąć pociągami to przesiadka
@rps86: żeby postawić jej kolację/zamówić żarcie do domu na koszt odwiedzającego, a w nagrodę nawet cimcirimcim nie dostał, tylko jej obecność ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zapytać się jej, czy zrobi loda, a gdyby odmówiła to napisać "co z ciebie za kobieta? Zwykły dziurawiec".
XDDDDDD
Wszystko zależy od miejsca. Może z Wejherowa do Pruszcza Gdańskiego to i sto razy lepiej niż samochodem.
Ale z jakiegoś gorzej ustawionego względem pociągów miasta to tylko autem.
Weźmy np. Wocławek do Pruszcza Gdańskiego sprawdź jaka trasa i jak to wygląda
@Wrrronika: znacie się z nio?
Ona to ta gówna