Wpis z mikrobloga

Dobra potrzebuje ponownie porady wszystkich Chadów na wykopie odnośnie pracy #pracbaza.

Jaka najlepsza praca, żeby cuckować każdego polaka i r----ć mu żonę?

Dla mnie Chippendales. Czaicie witaminka takiego cucka, wyprawia wieczór panieński, zjawiam się ja z moją ekipa, bierzemy pannę młodą i wszystkie jej koleżanki na 10 batów. Cuck w domu siedzi i się cieszy. Co za piękne życie i tak codziennie. Moje ciało wtedy miałoby prime do 60, praktykując ruchy frykcyjne dzień i noc.

Proszę o propozycje, żebym mógł pokierować moją karierę we właściwy sposób.

Natura.

#blackpill #zwiazki #bekazpodludzi #logikaniebieskichpaskow #tinder #geny #predeterminizmgenetyczny #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #przegryw #kobiety #julka #zydkrecikorba #takaprawda #zalesie #praca
Alessandro - Dobra potrzebuje ponownie porady wszystkich Chadów na wykopie odnośnie p...
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@_Alessandro_: zostań psychologiem + terapeutą dla par. Będą przychodzić skłócone małżeństwa, ty powiesz że potrzebna dodatkowa indywidualna sesja z każdym z osobna. Facetowi powiesz że za mało się stara i musi jej więcej pozwalać i więcej kukoldzić. Babę teges szmeges fą fą fą. Spełnisz swoje fantazje, naprawisz im związek, zcuckujesz typa i jeszcze będziesz parę stówek do przodu. A jak przyjdzie jakiś trukel na terapię to porozmawiasz z nim mądrze
  • Odpowiedz
Jaka najlepsza praca, żeby cuckować każdego polaka i r----ć mu żonę?

@_Alessandro_: Nie wiem, ale o ironio totalnie zabawne jest to, że zamawianie męskiego striptizu dla kobiet się normalizuje w naszym społeczeństwie, romantyzuje, próbuje przedstawiać jako świetną rozrywkę k#w@ klub szalonych dziewic, ale damski striptiz zamawiany przez mężczyzn już próbuje się demonizować, robić z tego coś obrzydliwego, przedstawiać kobiety trudniące się tym jako wykorzystywane.
  • Odpowiedz