Aktywne Wpisy

Może i zdjęcie ujowe, ale facet ma ostatnio ciężkie dni - najpierw ból zęba a teraz ból pleców - więc mimo, że jeszcze poprzedni post przysięgałam sobie, że już więcej gołąbków robić nie będę to właśnie spędziłam ponad dwie godziny w kuchni, żeby polepszyć mu troszkę humor.
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
źródło: temp_file6492368896172123589
Pobierz
źródło: Obraz 17.04.2022, godz. 12.30
Pobierz

Dziś znów miałem sytuację, gdzie blisko 50 letni, doświadczony życiowo chłop załapał error w systemie, bo udowodniłem mu, że ten cały AI właściwie bredzi 3 po 3 i jeśli się na czymś nie znasz, to będzie cię wodził za nos jak małe dziecko.
Czy ludzie na prawdę potrzebują jakiegoś "boga", byleby tylko nie myśleć samodzielnie, a co za tym idzie, nie brać odpowiedzialności za konsekwencje swoich czynów?
Jak nie gardzić ludźmi, którzy świadomie odrzucają to co mają najcenniejsze i co czyni ich wolnymi, krytyczne myślenie?
#przemyslenia #przemysleniazdupy #zalesie #gorzkiezale #s----------e #sztucznainteligencja #takaprawda #takasytuacja
generalnie mają potrzebę wierzenia w coś, a za mało im zależy, żeby szukać źródeł i docieckać; często też brakuje zdolności, bo większość kwestii jest złożona
A tutaj wiele osób rozpływa się nad tym syfem jakby to było niewiadomo co i to są właśnie typy, którzy uważają się za niewiadomo jakich oświeconych mędrców... Takich, których nikt nie oszuka.
Nie wiem, może jako wyszukiwarka, jako narzędzie pomagające w programowaniu jest to ok, ale jakiekolwiek zapytanie inne