Wpis z mikrobloga

Kolejka do lekarza w galerii handlowej aby zrobić darmowe USG jąder. Ludzie pytają, dlaczego mężczyźni się tak poniżają zamiast zrobić to badanie w gabinecie, na umówioną godzinę.

Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.

Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w takiej kolejce i to co roku od kilku lat.

#meskiezdrowie #medycyna #pieklomezczyzn #zdrowie #movember
sildenafil - Kolejka do lekarza w galerii handlowej aby zrobić darmowe USG jąder. Lud...

źródło: IMG_3700

Pobierz
  • 69
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sildenafil pierwszy raz napisałeś ludzie o kobietach? ( ͡º ͜ʖ͡º)
akcja świetna bo przy okazji ktoś się zbada. dla kobiet tak mammobusy jeżdżą, i nikt nie, mowi nic o poniżaniu. właśnie dobrze ze, panowie stoją żeby dać się pomacać, niż po 12+12 piw z dyskont.
  • Odpowiedz
@Rubbik no właśnie, ale jak wspomnieć coś o edukacji zdrowotnej w szkole, to od razu inba, a to takoch rzeczy powinno się dowiadywać a nie tylko jak kogoś reanimować
  • Odpowiedz
@Eldon_Tyrell Chłopie, weź dwa oddechy i się uspokój. Odpowiadałam na komentarze dotyczące łatwej dostępności do mammografii dla kobiet więc to logiczne, że pisałam o mammografii.
Prostatobusów powinno być jak najwięcej, akcje badania jąder powinny być na każdym kroku i wszyscy powinniśmy się badać profilaktycznie kiedy tylko możemy, bez względu na płeć.
  • Odpowiedz
@kicioch Ale skąd ja mam wiedzieć dlaczego tobie tak łatwo kłamać skoro ja nie mówię o nfz?

Jak zwykle ci się coś nie dogrywa por retorykę.

Nie oszukujmy się, rozwe mają jak zwykle maja wszystko za darmo i o wiele więcej. Tak trudno pogodzić się z tym faktem i przyznać racje?
  • Odpowiedz