Wpis z mikrobloga

✨️ Jak często dostajecie atencję od dziewczyn w klubach?
Raz na ile wyjść do klubu dostajecie atencje od #rozowepaski? Ja działam w Warszawie ale to bez znaczenia. Mam tu na myśli oczywiście zagadanie / poproszenie do tańca przez dziewczynę. Próbuję się jakoś umiejscowić w tych statystykach i ocenić czy warto chodzić do klubów żeby kogoś poznać. U mnie wygląda to tak, że byłem 2 razy w klubokawiarni X (sporo osób 40+), 3 razy w klubokawiarnii Y (to również sporo 40+) i 2 razy w klubie studenckim Z. Dostałem tego typu atencję tylko raz w klubie Z. Koledze udało się ustrzelić hattrika przy jednym wyjściu ale jest wysoki i przystojny. #podrywajzwykopem

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

Jak często Wam się udaje?

• W ogóle 32.2% (19)
  • Bardzo rzadko, raz na kilkanaście wyjść 3.4% (2)
  • Przeciętnie, raz na kilka wyjść 1.7% (1)
  • Dość często, częściej niż rzadziej 6.8% (4)
  • Co wyjście (wymagany komentarz do uznania głosu) 8.5% (5)
  • Nie chodzę do klubów 47.5% (28)

Oddanych głosów: 59

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: ogólnie zauważyłem, że ciężko tak uderzyć do laski jak się jest zupełnie obcą osobą, ale już jest co innego jak się jest w grupie znajomych i ktoś z tej grupy zna kogoś z drugiej grupy, to te laski zupełnie inaczej podchodzą bo już nie jesteś zupełnie randomowym typem tylko ktoś tam Cię zna, to takie moje małe spostrzeżenie z czasów gdy sporo imprezowałem, pewnie sporo zależy od mordy ale
  • Odpowiedz