Aktywne Wpisy

ibleedforyou +334
smalce alfa dbajom o swoje bezpieczeństwo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sildenafil +235
Kolejka do lekarza w galerii handlowej aby zrobić darmowe USG jąder. Ludzie pytają, dlaczego mężczyźni się tak poniżają zamiast zrobić to badanie w gabinecie, na umówioną godzinę.
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
źródło: IMG_3700
Pobierz

Ale przeczytałem cale.
źródło: mma-fame
Pobierz@Desire22: Bardziej syf, kiła i mogiła, i to dosłownie. Pomijając ojkofobiczny ton OPa. Jakie niby peakowe innowacyjne wynalazki wprowadzili Francuzi? I jaka kultura? Chodzi o chodzenie w zawszawionych perukach?
Żeby nie punktować całego tego wysrywy, powiem tylko, że jak Walezy uciekał z Polski, to po drodze mijał łaźnię, której w rodzinnym kraju raczej nie uświadczył, z Wawelu wyszedł wychodkiem, który w Wersalu pojawi się za kilkaset lat, a w jukach
@Niewiemja: W sumie to w każdej dziedzinie, odsyłam do wiki.
źródło: 1000016574
Pobierz@Niewiemja: a Marie Curie?
i wtedy rano w Paryżu budzisz się w swoim 4-gwiazdkowym hotelu. ubierasz się, wychodzisz do restauracji obok na śniadanko i patrzysz - jeden imigrant szcza obok swojego namiotu na chodniku... no nic, idziesz dalej... 2 metry dalej... inny sra obok swojego, zagrodzonego namiotu na tym samym chodniku... idziesz dalej... jakiś śniadny gościu zagaduje czy chcesz kupić plastikowe figurki wierzy Eifla... to jest ta Francja - wiem bo byłem niedawno
Ostatnio w radiu słyszałem od jakiegoś topowego etnografa że nie ma czegoś takiego jak polska kuchnia. Kapucha piwsko i kiełba po Niemcu, barszcze gołąbki pierogi żurki słoniny i kiszonki po Rusinach/Ukraincach, warzywa przygotowywane po włosku, sosy, ciasta i wina po Francuzach, chałwa, baranina i przyprawy od Turków. Wszelkie ryby, pieczywo i nawet placki ziemniaczane po Żydach, cukiernia raczej Austriacka i schabowego też zostawili, gulasze i lecza po
@Schwarzfahrer Jak tak aspirujesz do tej Francji to ty i całe rzesze ludzi myślących podobnie jak ty musieliby się się wyzbyć ojkofobi, bo Francja to dumny naród a tutaj czytam na wykopie ze dumą narodową to przeżytek xD Francja Danone nie pozwoliła sprzedać Amerykanom bo bezpieczeństwo