Wpis z mikrobloga

@supra107 obstawiam, że tym Mojave mógł byc któryś z buildow Windowsa 7, typu 65xx. Niby Vista wg tego co pisali w informacjach prasowych, ale ponoć ludzie nie mogli odróżnić i ponoć trochę wyglądał inaczej niż klasyczna Vista, co właśnie by mi pasowało do jakiegoś private buildu z nowym UI paska
winsxspl - @supra107 obstawiam, że tym Mojave mógł byc któryś z buildow Windowsa 7, t...

źródło: temp_file4172130897119710742

Pobierz
  • Odpowiedz
@LordDarthVader @Bpnn dokladnie tak samo jest w innych branzach. Jak wprowadzali do samochodow 15 lat temu np. 1.2TSI to kwik o matko bosko jakie to guano, rozleci sie zara. Potem wyprodukowano takie cuda jak 1.2puretech i nagle okazalo sie ze TSI to wspaniala konstrukcja i wytrzymala do jazdy xD
  • Odpowiedz
@wujek_srednia_rada: Ale dlatego że się ludzie przyzwyczaili do nowego nie zawsze lepszego. Jakbym miał wybierać to XP ma nadal wiele rzeczy lepszych od nowszych wersji i jedynie z przymusu zmieniamy systemy bo poblokowali aplikacje i nie są wspierane itd.
  • Odpowiedz
Pamiętam jak XP był tym do bani i 98 polecali. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@LordDarthVader: przecież XP przed pierwszym service packiem sypał bluescreenami jak szalony. Dopiero build po SP1 nadawał się do użytku.
Plus w międzyczasie były Windows ME czy 2000.
  • Odpowiedz
@LordDarthVader: dla mnie to co odjaniają w win11 to przekroczyło wszelkie bariery łącznie z dźwiękowymi xD. Mam windę na jednym SSD na PCcie i w firmie na 2 stanowiskach bo jakiestam programy ERP. Do pracy tylko Linux. W końcu mogłem sobie poustawiac system wedle mojego życzenia, wiatraki nie huczą, nie widzę co robi kim kardaszian i czy menczester strzelił gola. Nie muszę zakładać konta Microsoft, nie muszę używać co 2
  • Odpowiedz
@cabis: bo nie zauważyli, że Windows jest zwykle tak dobry, jak dobry jest sprzęt, na którym działa. A że ludzie zwykle zmieniali kompy rzadziej niż wypuszczany był nowy Windows, ten nowszy z większymi wymaganiami był zawsze tym "do d--y". Obiektywnie ME był szybszy i bardziej nowoczesny niż 98SE, ale na starych maszynach nie widac było dużej różnicy plus "psuły się" popularne jeszcze wtedy gry DOSowe, więc ludzie uznali go za
  • Odpowiedz
Kurde mi też nie. Złożyłem kompa, zainstlowałem system i śmiga tak chyba 6 rok. Wszystko jest, reklam nie ma, konto offline. Nie wiem z czym ludzie mają problem na Windows 11
  • Odpowiedz