Aktywne Wpisy

Zmorka +274

czerwony_kmer +412
Cały przystanek został osłupkowany. Jeśli zdjęcie mogłoby mówić, to krzyczałoby "nie wolno tu parkować". Na moich oczach kierujący zaparkował na samym środku czynnej zatoki autobusowej. Wysiadł i poszedł do pawilonów usługowo handlowych które znajdują się na lewo. Mi nie pozostało nic innego jak tylko go zgłosić. Na szczęście tym razem sprawiedliwości stało się zadość.
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
źródło: wykroczenie
Pobierz

- w czasie kryzysu finansowego w 2008 umiejętnie utrzymał stabilność kraju
- przewodniczył całej unii europejskiej
- mimo to powrócił do polski i zjednoczył rozbitą opozycję, tak że w końcu poczuliśmy odrobinę normalności
A to wszystko znosząc hejt i nienawiść sztucznie budowane przez PiS i jego wyborców. Dziękuję pan Tusk. Fur polska!
#bekazpisu #bekazprawakow #heheszki #polityka
źródło: image_picker_23340994-9322-4C4D-B3A9-6ADBC8593C50-71802-000007CAA4DDFB5C
Pobierz@greedy_critic: sam to zrobił, nie potrzebował żadnych ekspertów, co za geniusz.
@zenon_z_chorzowa1: jasne, ze nie. Przypisywanie jednemu człowiekowi zasługi wielu zasługuje na hejt i wyśmianie.
@greedy_critic: normalnie napisane I łatwe do przeczytania. Jak się nie.ma argumentów to się pisze takie bzdury jak nie mogę przeczytać czy starać się kogoś zdyskredytowac.
Nie przypisuj jednemu czlowiekowi zasług innych, bo to nie on nas przeprowadził
@greedy_critic: przeżerając kasę emerytalną
2. Kłamstwo
3 tylko twoja opinia ( ͡º ͜ʖ͡º)
@greedy_critic: przeżarł. subkonto w zus to zapis wirtualny, zamiast papieru wartościowego
@greedy_critic: oczywiście, bo rządził całą unią, miał liderujący głos, opinia KE czy PE była pomijana xD
2. Tusk był przewodniczącym Rady Europejskiej w latach 2014–2019 — prowadził szczyty UE, mediował ws. Brexitu i polityki migracyjnej. Nie ma żadnych dowodów, by jego rola była symboliczna lub „pomocnicza”. To jedno z najwyższych stanowisk w UE.
@zenon_z_chorzowa1: po pierwsze nie hejtoealem go. Jeżeli to zrobiłem to potwierdz swoje słowa.
Przyczepiłem się do autora wspiu, że zawdzięcza to co się udało Polsce całej zrobić jedynie Tuskowi. Napisałem również, że zachowanienautora wpisu mogloby byc hejtowane bądź wyśmiane. Może naucz się czytać i rozumieć tekst pisany.
Sam się opamiętaj i nie obrazaj innych wyzywajac od