Wpis z mikrobloga

W tym wyjątkowym dniu, 11 listopada, chciałem podziękować jednemu z najbardziej zasłużonych polityków Polski - Donaldowi Tuskowi. Ten chad:
- w czasie kryzysu finansowego w 2008 umiejętnie utrzymał stabilność kraju
- przewodniczył całej unii europejskiej
- mimo to powrócił do polski i zjednoczył rozbitą opozycję, tak że w końcu poczuliśmy odrobinę normalności

A to wszystko znosząc hejt i nienawiść sztucznie budowane przez PiS i jego wyborców. Dziękuję pan Tusk. Fur polska!

#bekazpisu #bekazprawakow #heheszki #polityka
greedy_critic - W tym wyjątkowym dniu, 11 listopada, chciałem podziękować jednemu z n...

źródło: image_picker_23340994-9322-4C4D-B3A9-6ADBC8593C50-71802-000007CAA4DDFB5C

Pobierz
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

czasie kryzysu finansowego w 2008 umiejętnie utrzymał stabilność kraju

@greedy_critic: sam to zrobił, nie potrzebował żadnych ekspertów, co za geniusz.

przewodniczył całej unii
  • Odpowiedz
serio? Dla Ciebie korzystanie z exportów i podejmowanie dobrych decyzji to powód do hejtu i wyśmiania?

@zenon_z_chorzowa1: jasne, ze nie. Przypisywanie jednemu człowiekowi zasługi wielu zasługuje na hejt i wyśmianie.
  • Odpowiedz
tak, a pis zwalniał ekspertów bo ich opinia nie pokrywała się z tym co oni chcieli zrobić ( ͡º ͜ʖ͡º) reszty nie jestem w stanie przeczytać, piłeś coś?

@greedy_critic: normalnie napisane I łatwe do przeczytania. Jak się nie.ma argumentów to się pisze takie bzdury jak nie mogę przeczytać czy starać się kogoś zdyskredytowac.
Nie przypisuj jednemu czlowiekowi zasług innych, bo to nie on nas przeprowadził
  • Odpowiedz
w czasie kryzysu finansowego w 2008 umiejętnie utrzymał stabilność kraju

@greedy_critic: przeżerając kasę emerytalną

- przewodniczył całej unii
  • Odpowiedz
nie „przeżarł” a przeniósł na subkonta zus. Jedyna logiczna decyzja

@greedy_critic: przeżarł. subkonto w zus to zapis wirtualny, zamiast papieru wartościowego

2. Kłamstwo

@greedy_critic: oczywiście, bo rządził całą unią, miał liderujący głos, opinia KE czy PE była pomijana xD
  • Odpowiedz
  • 4
@dafto 1. To że się nie znasz to już tylko twój problem.
2. Tusk był przewodniczącym Rady Europejskiej w latach 2014–2019 — prowadził szczyty UE, mediował ws. Brexitu i polityki migracyjnej. Nie ma żadnych dowodów, by jego rola była symboliczna lub „pomocnicza”. To jedno z najwyższych stanowisk w UE.
  • Odpowiedz
ok. Kolejnego berkowicza spotkałem. Hejt bo coś ci się wydaje nie jest usprawiedliwionym hejtem.

@zenon_z_chorzowa1: po pierwsze nie hejtoealem go. Jeżeli to zrobiłem to potwierdz swoje słowa.
Przyczepiłem się do autora wspiu, że zawdzięcza to co się udało Polsce całej zrobić jedynie Tuskowi. Napisałem również, że zachowanienautora wpisu mogloby byc hejtowane bądź wyśmiane. Może naucz się czytać i rozumieć tekst pisany.
Sam się opamiętaj i nie obrazaj innych wyzywajac od
  • Odpowiedz