Wpis z mikrobloga

W tym wyjątkowym dniu, 11 listopada, chciałem podziękować jednemu z najbardziej zasłużonych polityków Polski - Donaldowi Tuskowi. Ten chad:
- w czasie kryzysu finansowego w 2008 umiejętnie utrzymał stabilność kraju
- przewodniczył całej unii europejskiej
- mimo to powrócił do polski i zjednoczył rozbitą opozycję, tak że w końcu poczuliśmy odrobinę normalności

A to wszystko znosząc hejt i nienawiść sztucznie budowane przez PiS i jego wyborców. Dziękuję pan Tusk. Fur polska!

#bekazpisu #bekazprawakow #heheszki #polityka
greedy_critic - W tym wyjątkowym dniu, 11 listopada, chciałem podziękować jednemu z n...

źródło: image_picker_23340994-9322-4C4D-B3A9-6ADBC8593C50-71802-000007CAA4DDFB5C

Pobierz
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@greedy_critic:Tusk i chad? Hahaha tak że jego żonka szma**** się z jakąś ofermą. To śliski typ, w kampani krytykował pisiorów za to co robi teraz np. polityka migracyjna, utrzymanie rejestru ciąż, pompowanie hajsu w tvp.... Dużo tego. Wiem że pisiory przeginały ale odstaw sok z buraka to chyba mem o jednym takim na 500 lat chyba za bardzo Ci wszedł w dynie. Widać nie tylko stare baby to łykają.
  • Odpowiedz
@greedy_critic: haHahah typie, Twoich urojeń nie ma co leczyć. Tusk to taki chad którego żonka szm** sie doprawiała mu rogi. Ominięcie kryzysu w 2008 roku to zasluga tego że dużo ludzi pracowało na śmiechówkach i na czarno. Byliśmy najbardziej zapracowanym narodem w Europie. Tak jak za Tuska Polska była zieloną wyspą tak była za pisiorów - wzrost PKB( ͡° ͜ʖ ͡°) czemu przewodniczył w UE? Bo
Pytalskimalopolan - @greedycritic: haHahah typie, Twoich urojeń nie ma co leczyć. Tus...

źródło: Screenshot_20251112-114642_Chrome

Pobierz
  • Odpowiedz