Aktywne Wpisy

MonazoPL +162
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +385
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

Sytuacja z wczoraj. Przyjaciółka zerwała zaręczyny ze swoim facetem bo coraz bardziej rozjeżdżały się ich życiowe priorytety. Ten kazał jej oddać pierścionek i UWAGA wywalił go przy niej do kanalizacji. Ludzie się temu przyglądali. Robicie takie rzeczy a potem zdziwienie że jesteście samotnymi, zgorzkniałymi i sfrustrowanymi kawalerami.
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
A Ty na minimalnej i d--a puchnie? trzeba bylo zanurkowac w szambie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: grap32
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: grap32
Dobrze się czujesz bo Twoja ocena rzeczywistości jest tak samo zaburzona jak u przyjaciółki.
@mirko_anonim: Ja jestem taki, a nigdy takich dram nie robiłem ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nawet jedna była powiedziała, że jestem idealnym ex, bo nie tworzę problemów ( ͡º ͜ʖ͡º)
Może tamta kolezanka niech popracuje nad sobą?