Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 226
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@greg513: Jest takie powiedzenie wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Ja też znałem takiego kolesia co przeprowadził się do Polski, a potem wrócił, bo stwierdził, że za takie pensje nie da się żyć ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie mowie tego jako argument tylko ciekawostkę bardziej. Jak argument to mogę Ci powiedzieć tyle, że w tych złych, zachodnich upadłych demokracjach mozesz liczyć na sprawiedliwość w sądach, znacznie
  • Odpowiedz
dokladnie tak jak pisze @igor0906, od razu sie striggerowalem po tym: "Nie jesteś ani z Zachodu, ani ze Wschodu". Bolzga to mentalny wschod. byle dorobic sie kosztem innego, u--------ć kazdego kto sie wychyla i chce zrobic cos dobrego (to typowo wschodnia mentalnosc), podzial na biedakow i oligarchie, dlugo by wymieniac
  • Odpowiedz
Nie jesteś ani z Zachodu, ani ze Wschodu. Siedzisz po środku i wybierasz sobie najlepsze cechy obu cywilizacji, jednocześnie gardząc nimi dogłębnie. Jesteś witalnym, potężnym Słowianinem, ale katolikiem (nawet jeżeli nie wierzysz, to kulturowym), dziedzicem Zachodniego Cesarstwa Rzymskiego, po tym jak germańskie małpy postanowiły je zniszczyć.

@Vigonath: co to za bełkot xD

wolny od zamachów terrorystycznych i ogromnych konfliktów społecznych rozrywających

@Vigonath: Coś takiego można napisać jak łyknęło
  • Odpowiedz
Dobra Areczku, kładź się już spać bo jutro na autobus ze wsi nie zdążysz na 4:30. A nie możesz wolnego wziąć bo na b2b nie dają.
  • Odpowiedz
@Vigonath: Z mojej perspektywy Polska obecnie stoi na rozdrożu. Albo w końcu nie spierdzielimy dobrej fali albo znowu będzie reset jak co jakieś 150 lat w tym kraju. Kurna matrix normalnie nadchodzi reset
  • Odpowiedz
Wiem że to takie śmieszkowanie, ale zaczęło się zbliżać do tego co Rosjanie nanpoważnie mówią o sobie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz