Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 227
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vigonath urodziłam sie i wychowałam we Francji z francuskich rodziców (polskie korzenie tykko po stronie matki ojca) do Polski przyjechałam majac prawie 13 lat. Kiepska znajomosc języka, brak umiejętności pisania I czytania. Rok koszmarnej haròwki. Jak miałam 15 znowu wyjechałam z Polski i tłukłam sie po kilku krajach swiata. Majac 19 lat znowu na chwile wrociłam. Potem znowu wyjechałam. Zdecydowałam sie tu zostać i zamieszkać dopiero ok 2010 roku.
  • Odpowiedz
Sorry ale polska

@igor0906: Sorry, ale Polska (…), nieuku patentowany.

Polacy to Rosjanie którzy myślą, że są Francuzami

@igor0906: A sami nawet zdania zakończyć kropką nie potrafią. ()
  • Odpowiedz
Dlatego tak bardzo nas nienawidzą z jednej i drugiej strony. Ból d--y ogromny od Berlina po Moskwę. Dodalbym jeszcze, że nie mamy wielu zwierząt, które chcą nas zabić albo zjeść.
  • Odpowiedz
@Vigonath: Trzeba dorosnąć do zrozumienia, że żyjemy w bezpiecznym I innowacyjnym kraju a nasz mental jakkolwiek czasem nie do wytrzymania, jednocześnie sprawił, że Polska w ogóle istnieje i potrafi przetrwać kryzysy lepiej niż inne kraje.

Każdym kto twierdzi inaczej po prostu w dubie był i nie widział jak jest na tym mitycznym zachodzie. Niestety mnóstwo ludzi żyje w tym kompleksie
  • Odpowiedz
@Vigonath: Co prawda to GPT, ale GPT czy nie, to wpis zajebisty i mam nadzieję, że pobudzi w końcu maruderów ciągle narzekających na ten wspaniały kraj i trochę otworzy im oczy!
  • Odpowiedz