Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 231
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Najobrzydliwsza potrawa w polskiej kuchni (sernik z rodzynkami) ostatnio wygrała konkurs na najlepsze ciasto świata.

@Vigonath: o ty chamie jeden. Sernik z rodzynkami to nadplacek
  • Odpowiedz
Język? Jeden z najtrudniejszych na świecie, a co? Nie tak łatwo zostać Polakiem, o nie. Anglicy stworzyli swój śmieszny język, żeby nawet największy retard był w stanie coś wydukać i mógł przyjechać niewolniczo pracować w ich fabrykach, zresztą gdybyś miał kraj pełen Bobów i innych Samów to pewnie też byś tak zrobił.

@Vigonath: Przy okazji ostatniego newsa ze polski jest najlepszym jezykie do proptow AI, wyszło ze polski jest zdumiewajaco
  • Odpowiedz
Jestem dumny z bycia Polakiem. Codziennie wstaje i sobie myślę "Znowu w tej Polsce jezu jak dobrze" Kocham Polski język i uwielbiam nim mówić, być sprawnym w jego użyciu. Cieszy mnie chodzenie ulicami Poznania. Niestety jednak wiele ludzi pierwsze co widzi to wady zamiast zalet i one przysłaniają im pełen obraz
  • Odpowiedz
@GomiGomi: dzietność spada na całym świecie, nawet w afryce, nie mamy firm? typie przecież my już w kosmos i własne satelity inwestujemy XDD ostatnio jest głośno, że przejmujemy jakieś firmy z niemiec czy skądś. Jesteśmy niezależni spożywczo. Zamykają się u nas jakieś śmieszne bieda fabryki podłóg zagranicznych firm, a otwierają się high-tech. No tak zaraz wymrzemy :/
  • Odpowiedz