@ziemniak_na_export Podział między ludźmi to nie jest sprawa tylko polska, lecz ogólnoświatowa... A jednak ludzie widzą, ci co tam mieszkają i ci co nie - że w tej Polsce żyje się inaczej, w dobrym znaczeniu ¯_(ツ)_/¯
I już zlatują się agenci… ciągle narzekają, ale wyprowadzić się nie chcą XD Rzygać mi się chce już, jak widzę ciągle narzekania… nigdy nic dobrego nikt nie powie, tylko POLSKA ZŁA, KORUPCJA!!!! BIEDA!!!! A co z jakimś pozytywem? Żadnego, ale tacy właśnie się Polacy z krwi i kości… ci sami co narzekają, nic nie zrobią więcej poza swoim JA, żadnych akcji charytatywnych, działań lokalnych, ale do narzekania pierwszy. ( ͡°͜
@Vigonath: Jest elegancko ale dla czego nie świętujemy powstania Unii Lubelskiej 1 lipca to jest niepojęte. Najlepsza rzecz jaka nasi przodkowie zrobili a u nas o tym cicho...
@igor0906: głupis jak but...w XVI i XVIII wieku u ruskich na dworze mówili po polsku. Litwini i Rusini sami sie polonizowali bo to było atrakcyjne a ty jesteś zwykłym ojkofobem i udupem
https://www.reddit.com/r/okkolegauposledzony/s/JgyxcoiNJX
3/4 roku ponuro, zimno i ciemno xD Najlepszy, ale żeby popaść w depresję. Kto ma kasę, to ucieka w cieplejsze kraje na jesień, zimę i przedwiośnie.
Gospodarka w c------m stanie, niesprawne urzędy, pensje które na zachodzie byłyby nazwane głodowymi... raj na ziemi, szczegóły ( ͡°
Rzygać mi się chce już, jak widzę ciągle narzekania… nigdy nic dobrego nikt nie powie, tylko POLSKA ZŁA, KORUPCJA!!!! BIEDA!!!!
A co z jakimś pozytywem? Żadnego, ale tacy właśnie się Polacy z krwi i kości… ci sami co narzekają, nic nie zrobią więcej poza swoim JA, żadnych akcji charytatywnych, działań lokalnych, ale do narzekania pierwszy. ( ͡° ͜
Komentarz usunięty przez moderatora
Genialny wpis