Bodajże wczoraj Kanał Zero zrobił materiał o ulubienicy prawicy, mianowicie o Zajączkowskiej. Ale widocznie zapomnieli dodać do materiału tego zapomnianego już zdjęcia ( ͡°͜ʖ͡°)
Chopie, ale ja jie wiem kto to jest ( ͡º͜ʖ͡º). Chwalę pole dance, bo to wbrew pozorom calkiem ciężka aktywność fizyczna jest, fajnie działa ogólnorozwojowo. Moje zainteresowanie polityka zakończyło sie X lat temu, teraz nawet tv nie mam. Czasem sobie S&F obejrze, zeby posłuchać jak Bartosiak smuta jak polski rząd rozpieprzył pieniądze na obronność i tyla... Jakieś prawicowe czy lewicowe panie posłanki obchodzą mnie tyle co
zapomnieli dodać do materiału tego zapomnianego już zdjęcia
@Melepeciarz18: Boję się momentu, w którym odkryjesz, że kobiety - poza pole dance - chodzą też na fitness, taniec brzucha, bachatę, zumbę i jogę, czyli ten wymysł demonów, przed którym ostrzegają biskupi ( ͡º͜ʖ͡º)
#polityka #bekazprawakow #kanalzero #stanowski #heheszki #bekazpisu #polska #polskiyoutube
źródło: GbOTF_cWwAAPQmE
PobierzNiekoniecznie, akurat to jest kontuzjogenny sport, źle schodząc z pewnych figur można sobie nawet przeponę zerwać lub uszkodzić kark :D
@Melepeciarz18: Boję się momentu, w którym odkryjesz, że kobiety - poza pole dance - chodzą też na fitness, taniec brzucha, bachatę, zumbę i jogę, czyli ten wymysł demonów, przed którym ostrzegają biskupi ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Shoujiki: dude gets angry about imaginary situation.jpg lel