Wpis z mikrobloga

@srul2016: no jak żadna inna nawet nie napluje na jegomościa to sie ratują byle czym. Ja tak nie robię bo sie brzydzę. Ale znam typów którzy wyruchali kostke smalcu.
  • Odpowiedz
@Foxbat: wejdź do sekcji komentarzy jakiegokolwiek “szona z instagrama” i przekonaj się jak to faceci nie mają wypranych mózgów przez podrasowane zdjęcia. Nawet tu czasem wrzucane obrazki pań, w żartach czy nie, podpisywane są komentarzem “taka by wystarczyła” gdzie “szara myszka” na zdjęciu to nie jest statystyczna kobieta.
  • Odpowiedz
@dusksign: mają sprane łby, ale jak jakakolwiek kobita sie do nich by odezwała to nie mieliby problemu żeby sie z nią umówić. A baby to wiadomo.
  • Odpowiedz
@JankoBzykant89: przez jakiś czas tak było jak op pisze - w sociale angażowały się głównie dziewczyny, wrzucały swoje przerobione zdjęcia, zakrzywiały co jest prawdziwym wizerunkiem. Ale to było 10 lat temu. Teraz od kiedy są „influencerzy” to obie płcie są ostrzeliwane treściami. Faceci też już nakręcają się przez jakieś filmiki objawiające prawdę i męskie podcasty. Każdej płci po prostu co innego się sprzedaje i w trochę innej formie ale chłopy
  • Odpowiedz
@JankoBzykant89: tja, bo młode chlopaki w ogóle nie widzą w social mediach, że pół roku chodzenia na siłce będziesz miał +20kg przyrostu czystej masy mięśniowej
  • Odpowiedz
@JankoBzykant89: Dzięki za ten wpis. Baza cuckoldów/simpów została zaktualizowana. Oczywiście, że social media ryją banie głównie kobietom. Ale nie tylko social media. Bodajże 10% młodych kobiet w USA ma konto na OnlyFans. Nie chce mi się grzebać za statystykami odnośnie Polski, ale podejrzewam, że wiele próbowało tej ścieżki "kariery".
Kiedyś zrobiłem mema na podstawie rolek: facet pokazywał jak usunąć uszkodzenie z felgi, a kobieta pokazywała swoją dupę, nie pamiętam już
  • Odpowiedz