Aktywne Wpisy

laventel +81
Za każdym razem jak koleżanki mi opowiadają jaki dramat jest na rynku matrymonialnym z chłopami to jestem tak wdzięczna że mam swojego niebieskiego od 7 lat i jest między nami super ( ͡° ͜ʖ ͡°) #zwiazki #niebieskiepaski

kamil-tumuletz +498
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Przyznaję, zaimponował mi
#ukraina #wojna #rosja #polska #polityka
źródło: Zrzut ekranu 2025-11-06 175753
Pobierz@Hamburk: i jak się ta pamięć objawiała? Zorganizowaliście kiedyś jakiś protest? Akcje internetowe?
Masz jakieś doświadczenia rodzinne związane z tą tragedią?
@Hamburk: To nie chodzi o Twoją bańkę a o ogół Polskiej populacji. Ja do wojny w życiu nie słyszałem o Wołyniu, nie wiedziałem, że coś takiego miało miejsce. A w internecie słowa o tym nikt nie mówił, nie był
Po drugie, jak temu debilowi wyszło że w Charkowie Miednoje i Katyniu zabito więcej ludzi niż na
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@conamirko: U mnie też zawsze pamiętano i o Katyniu i o Wołyniu, ale nikt żadnych zorganizowanych akcji z tego powodu nie robił. Ot historia o której trzeba pamiętać i wspominać chociaż ten raz w roku. To nie zawody o miano większego zbrodniarza
Artykuł sprzed 15 lat, w którym wprost jest napisane o obchodach w całym kraju. 700 komentarzy w tym całkiem sporo antyukraińskich. To że wy nie pamiętacie albo nie znaliście wtedy historii nie oznacza że tematu nie było.
źródło: tenor
Pobierz@Hamburk: mamy 30% konfederusków i braunistów. Tyle procent społeczeństwa zgadza się z antyukraińskimi i proruskimi postulatami. Do tego część ludzi z innymi poglądami politycznymi i zaraz jesteś na 50% społeczeństwa ¯\(ツ)/¯
Temat Wołynia w polskiej infosferze stał się nośny po ataku Rosji na Ukrainę w 2014 roku.
źródło: 9833
Pobierz