Aktywne Wpisy

akNe +249
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Piter1489 +225
Jej rodakom np. trafiło się, że mogą zostać rozerwani na froncie przez granat zrzucony z drona ze styropianu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#pieklokobiet #blackpill #logikarozowychpaskow
#pieklokobiet #blackpill #logikarozowychpaskow
źródło: 1000011958
Pobierz

#pokazpsa #psy
źródło: temp_file7286502674862790333
Pobierz@Camaxtle:
Mam psa, skundlonego kundla, który przy bardzo słabym oświetleniu, z dużej odległości, może nieco przypominać owczarka.
Zdziwiłbyś się, ale przynajmniej 2-3 razy w tygodniu zdarza się, że zupełnie obca, przypadkowa osoba w różnym wieku (od kilkuletniego dziecka, do dziadka śmietnikowego) chce go głaskać. I to pomimo tego, że mieszkam na wsi, więc generalnie na spacerach spotykam stosunkowo
Ale tez sie witam z pieskami po pijaku jak do mnie podchodzą i nie są agresywne.
Gdy jestem w jakimś dużym mieście to czasem zdarza mi się widzieć właśnie taką scenkę że jakiś pijany zazwyczaj menel lub pół menel. Dostaje psiowego zapalenia mózgu i głaszcze psa zaczyna przytulać i mówi jak do niedorozwiniętego dwulatka.
Oco chodzi z tymi pijakami miłośnikami psów?
@Hrjk <- najgorszy sort psiarzy
Jak mam psa z pogryzieniami na koncie, to do ludzi wychodzi w kagańcu. Jak mam psa, który jest wiecznie podekscytowany i skacze do twarzy bez zębów, to kagańca nie dostaje, bo w najlepszym wypadku rozwali mi wargę, a w najgorszym pójdą zęby/nos/łuk brwiowy.
I nie,
przecież mogą wyjąc nóż i kogoś zabić.
Ostatnio jakiś psychol wyrzucał zatrutą kiełbasę bo psiarze mu srali na trawnik, napisałem żeby po prostu zakładali kagańce to będą mieć 100% pewności że pies będzie bezpieczny bo nic nie zeżre to jak się zesrali... gorzej ich te ich psy xD
źródło: IMG_0074
Pobierzźródło: images (1)
PobierzGeneralnie pies co by myszy nie skrzywdził ale w lesie bym go nie puścił ani w wqrunkqvh gdzie nie widzę czy jakiś filip nie wyskoczy z konopi.