Aktywne Wpisy
p0melo +19
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

wfyokyga +163
Giga Super MegaZord R------------r
źródło: temp_file8737590993392252290
Pobierz

Jak dzielicie się obowiązkami w związku ?
Jestem z niebieskim 10 lat, w tym 2 lata w małżeństwie. Nie mamy dzieci, jedynie małego psa. Mieszkamy w bloku na 60 metrach. Trzy duże pokoje. Od dłuższego czasu pojawia się problem w utrzymaniu czystości domu czy podzieleniu podstawowych obowiązków np, wyrzucenie śmieci, zrobienie zakupów, nie wspominając już o gotowaniu. Wcześniej nie dostrzegałam tego problemu ponieważ miałam pracę zdalną, gdzie w między czasie ogarniałam mieszkanie. Od kilku miesięcy pracuje w biurze, codziennie 7-15. Mój niebieski ma zbliżone godziny pracy. Ciężko jest u nas z podziałem obowiązków. Ja robię dosłownie wszystko. Nie czuję wsparcia ani żadnej wdzięczności. Przychodzę do domu i biorę się od razu za gotowanie, sprzątanie, prasowanie, a mój niebieski pochłonięty swoim hobby. Kilkukrotnie rozmawiałam na ten temat z nim, ale nie prowadzi to do żadnej zmiany, a wręcz czuję się trochę wyśmiana i zlekceważona. Z drugiej strony nie lubię się o nic prosić, jeżeli mówię to jeden i drugi raz to liczę że ktoś zmieni swoje podejście i myślenie. Jak to wygląda u was ?
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
zmywarka ja/pralka on
śmieci ja/podłogi ona
Odkurzanie roomba
Kuchnia ja/ łazienka ona
Zakupy fizyczne codzienne raczej ja/ ona zamawia frisco
Przestań natychmiast sprzątać i gotować. Albo gotuj tylko dla siebie.
Zachowujesz się jak żenująca frajerka.
Pytanie kto wiecej zarabia. Kto wiecej zarabia, robi mniej w domu.
XD A jeśli mają osobne budżety?
Gotowanie i reszta sprzątania - żona.
Zakupy razem.
Że wstydem przyznaje, że żona robi sporo więcej ode mnie, bo gotuje jednak codziennie :(
Ja raczej siedzę w kochani, gotuję i ją ogarniam, różowa raczej robi pranie i odkurza/sprząta. Większe wyprawy po zakupy i jakieś większe porządki (na święta np.) razem
@mirko_anonim: Odpowiem Ci jednym zdaniem. "Nie zesraj się". Na następny raz zrób eksperyment. Wróć do domu, uśmiechnij się do męża, zapytaj jak minął dzień, usiądź na j----e pół godziny i nie rób nic. Potem po prostu powiedz "Chodź posprzątamy mieszkanie, ty zrób x, x, x, ja zrobie y, y, y" i cyk k---a, problem rozwiązany.
To jak z
@Kapitan_Pudenda: Jestem chłopem i powiem Ci tak: jeżeli dorosły chłop nie potrafi się domyślić, że kibel trzeba myć, śmieci wyrzucać, a żarcie przyrządzić przed jedzeniem to ma coś grubo nie tak z deklem. Zwykły k---a leń i brudas, ot co.
@xenux: No i sie nie domyśla i nie sprząta, to są fakty. I co teraz?
Robiłbyś sobie samemu sobie na złość i w------ł sie na takiego chłopa, czy jednak zacząłbyś mówić co ma robić? Ja p------e, jesteś
@xenux: bo to nie były rozmowy, mogę się założyć o każde pieniądze, że to nie była rozmowa tylko tyrady nienawiści w stylu "jo zasuwom ty nie robisz nic". To nie jest rozmowa. :)
Komentarz usunięty przez moderatora