Aktywne Wpisy

malutak9913 +1552
Hej Miraski, chciałabym prosić Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakładałam konto byłam jeszcze nastolatką, teraz jestem dorosłą kobietą, której posypało się życie.
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
źródło: IMG_3110
Pobierz
PiotrFr +24
Zostałem zgłoszony na ochotnika do poprowadzenia zajęć z dziećmi 6-8 w lokalnym ośrodku. Tematyka zawodowa: murarz. Nie odmawiałem, bo wiem że nikogo nie znajdą. Problem w tym, że nie wiem co z takimi małymi dziećmi zrobić. Ze starszymi łatwiej biorąc pod uwagę branże, a jednocześnie zrobić coś ciekawe, bo gadanie ich nie zainteresuje. Mam jakieś tam pomysły, ale średnio zadowolony z nich jestem. Chętnie przyjmę każdy pomysł
#budownictwo #praca
#budownictwo #praca
źródło: 1000025545
Pobierz

się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
źródło: hqdefault
Pobierzźródło: Nokia_N-Gage
Pobierzźródło: temp_file3647417128656387753
Pobierz@yahoomlody: @mvp84
Poczułem się staro xd
źródło: temp_file1803897520831937536
Pobierzźródło: 1000039932
Pobierz@Horvath: To zależy jakie gry wybierasz. Jest mnóstwo fajnych gier na smartfony. Problem w tym, że tak jak gry na stare telefony, tak i na nowe - są w większości przypadków płatne.
Jeszcze były gierki przeglądarkowe robione we flashu. Większość była darmowa i mimo to większość z nich była lepsza niż cokolwiek z obecnych "top 100" darmowych gier w sklepie googla.
źródło: sbw8gguiyx661
PobierzZapchane reklamami i mikropłatnościami są gry darmowe, w większości online, bo przecież z czegoś się utrzymują.
Nic nie stoi na przeszkodzie, by na tablecie odpalić Baldurs Gate, Neverwinter Nights, KOTOR, czy nawet Heroes 3. Jest mnóstwo świetnych gier.