Aktywne Wpisy

karolina-oska +83
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta

bArrek +185
Do j-----j pracy jutro

( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。) Rozmiar dopasuję! Dołączam certyfikat rzeczoznawcy. Wszystko elegancko opakowane :)
Zasady:
Plus
Zielonki niestety nie
Obserwujesz mój profil
Mój autorski tag z pracami to: #mishmashstudio666
Zapraszam do obserwowania.
Losowanie odbędzie się 09.11.2025 ok. godz. 19 przez Mirkoloteria.
P.s. O wygranej poinformuje szczęśkiwca w wiadomości prywatnej, jeżeli nikt nie odpisze w przeciągu 24 godzin od otrzymania mojej korespondencji, losuję kolejny raz. Do skutku. Ktoś musi wygrać ;)
Pozdrawiam serdecznie i powodzenia!!
#jubiler #niebieskiepaski #rozowepaski #moda #bizuteria #rzemioslo #jubilerstwo #pasja #pierscionek #zareczyny #slub #rozdajo #konkurs #ametyst #diamenty #wykop
źródło: temp_file5653171721942055217
PobierzNo to czekamy nie zapomnij napisac