Wpis z mikrobloga

Hejo! Tak jak obiecałem, mam dla Was #rozdajo
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł() Rozmiar dopasuję! Dołączam certyfikat rzeczoznawcy. Wszystko elegancko opakowane :)

Zasady:
Plus
Zielonki niestety nie
Obserwujesz mój profil

Mój autorski tag z pracami to: #mishmashstudio666
Zapraszam do obserwowania.

Losowanie odbędzie się 09.11.2025 ok. godz. 19 przez Mirkoloteria.
P.s. O wygranej poinformuje szczęśkiwca w wiadomości prywatnej, jeżeli nikt nie odpisze w przeciągu 24 godzin od otrzymania mojej korespondencji, losuję kolejny raz. Do skutku. Ktoś musi wygrać ;)

Pozdrawiam serdecznie i powodzenia!!

#jubiler #niebieskiepaski #rozowepaski #moda #bizuteria #rzemioslo #jubilerstwo #pasja #pierscionek #zareczyny #slub #rozdajo #konkurs #ametyst #diamenty #wykop
MishMashStudio666 - Hejo! Tak jak obiecałem, mam dla Was #rozdajo
 ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Mirki...

źródło: temp_file5653171721942055217

Pobierz
  • 139
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czasem widziałem twoje prace i powiem szczerze zdarzyło sie pomyśleć o zapytaniu. Tak czy siak przyda sie na maj mireczku.
  • Odpowiedz
@MishMashStudio666 Piękne dzieło, jakby moja zobaczyła takie na wystawie to bym musiał tam kilka minut stać i podziwiać. A przy okazji pytanie jako eksperta - ostatnio często mi się wyświetlają reklamy zaręczynowych z diamentem laboratoryjnym w dobrych cenach a z tego co czytam to nie da się ich odróżnić od "prawdziwych" diamentów - faktycznie tak jest? Czy ich nie polecasz?
  • Odpowiedz