Wpis z mikrobloga

Odnośnie tej nowej afery z Rymanowskim to dla mnie najlepiej jego dzialalnosc podsumowalo jak do opinii w temacie wyborow prezydenckich zaprosil do rozmowy tylko osoby, ktore glosowaly na Nawrockiego xD

Zaproszenie Matysiak z partii rakłem jako jakiejś "kontry" do prawicowego Wiplera to przeciez zabieg rodem z #tvrepublika gdzie przylazi Matysiak udajac opozycje a wchodzi w dupe pisowi

#neuropa #dziennikarstwo #afera #polityka
yahoomlody - Odnośnie tej nowej afery z Rymanowskim to dla mnie najlepiej jego dziala...

źródło: temp_file6993058665514693093

Pobierz
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 180
@thorgoth aczkolwiek fakt ze wyborcy pisu lubia partie razem, bo ci jada po tusku doskonale pokazuje brak jakichkolwiek pogladow oprocz "tusk zly". Niewazne sa niskie/wysokie podatki, aborcja czy jej zakaz, nic sie nie liczy poza tym ze tusk zly xD
  • Odpowiedz
@yahoomlody kolejna debata koalicyjna, która ma pokazać, że tyle ich dzieli, ale jakoś się dogadają. Matysiak to pod względem gospodarczym najbardziej etatystyczne skrzydło pisu, wipler to liberalne skrzydło Konfy. Trochę się posprzeczają, ale jak to w rodzinie, jakoś Tuska od władzy trzeba będzie odsunąć. Tylko Zandberga w tym wszystkim szkoda, że dalej tę pisówę w partii trzyma xD.
  • Odpowiedz
@yahoomlody spoko przejdzie do PiS to nagle się okaże, że jest obrończynią małżeństwa jako związku kobiety i mężczyzny oraz, że jest za życiem od poczęcia do naturalnej śmierci i zacznie siadać w pierwszych ławkach w kościele jak koleżanka Pawłowska.
  • Odpowiedz
zaprosil do rozmowy tylko osoby, ktore glosowaly na Nawrockiego

@yahoomlody: skąd taka informacja? może zapraszał jeszcze kogoś tylko zaproszenie nie zostało przyjęte.
w kanale zero zgłaszali ten problem, że zapraszali ludzi z platformy, w tym nawet premiera Tuska przed wyborami prezydenckimi tylko ten po wpadce u Rymanowskiego nie przyjął zaproszenia.
mają zawiesić działalność bo z politycy z głównej partii rządzącej pękają przed programami na żywo?
  • Odpowiedz
  • 1
@stan-tookie-1 NIE gosciu, chodzi mi o stwarzanie pozoru, ze zapraszamy czlowieka z lewicy i prawicy do skomentowania wynikow wyborow, gdzie ta osoba z lewicy to pisowska podstawka do pokazywania w republice

I skoro rymanowski stosuje podobny zabieg to wiele sie nie rozni od tamtych
  • Odpowiedz
@yahoomlody: widzę że w psychiatryku na mirko stabilnie xD
rymanowski ma przeprowadzać wywiady z platfusiarzami którzy odrzucają zaproszenia od wszystkich którzy nie wysyłają im pytań wcześniej xD a jak zaprosi lewaka to robicie fikoły że ten lewak nie jest lewakiem xD
zresztą pamiętamy jacek murański, postać znana
  • Odpowiedz
@yahoomlody: najbardziej gniję z tego fotoszopowanego zdjęcia Matysiak, gdzie w prawdziwości ona wygląda jak 60 letnia Grażyna z krzywymi zębami wyciągnięta wehikułem czasu z lat 80 xD
  • Odpowiedz
@yahoomlody: teraz nie wiem o co ci chodzi, zwróciłem tylko uwagę że platformiarze nie chodzą do popularnych mediów które nie są im z zasady życzliwe i tym samym bez sensu im zarzucać że nie ma tam platformiarzy bo przecież siłą ich nie sprowadzą.
  • Odpowiedz
@yahoomlody: @yahoomlody @thorgoth W dodatku przed 2 turą Rymanowski zaprosił do siebie Tuska i go podpuścił żeby zaczął gadać o muranskim, wielkim bu w ogólnodostępnej telewizji. Ten wywiad mógł zabrać Rafałowi 2-4% i to przeważyło. Po wyborach zaś zaprosił Nawrockiego do wywiadu. Przypadek? Czemu nie zaprosił ich w odwrotnej kolejności? Moim zdaniem Rymanowski ma prawicowe poglądy i tak to rozgerał żeby pomóc nawrockiemu wygrać wybory.
  • Odpowiedz