Aktywne Wpisy

CrokusYounghand +210
Jak Legia dzisiaj przegra z Widzewem to jednemu wylosowanemu spośród pulsujących ten post Mireczkowi zamówię pizzę do 50 zł przez pyszne.pl.
Dodatkowe warunki:
- napisz w komentarzu "Legia to chuuje a Lech mistrz Polski" lub inną rymowankę przeciwko Legii
- zielonki w---------ć
- kibice Legii tak samo
Dodatkowe warunki:
- napisz w komentarzu "Legia to chuuje a Lech mistrz Polski" lub inną rymowankę przeciwko Legii
- zielonki w---------ć
- kibice Legii tak samo

duzy_gracz +284
Minus 44.5 kg w 10 miesięcy bez tabletek. Sama dieta i trening siłowy plus spacery. Wegetarianizm zmniejszył mi apetyt. Całkowita abstynencja od słodyczy również. Jeszcze 40kg przede mną i lecę z czystą masą.
#maly_gracz
#odchudzanie #silownia #wegetarianizm #weganizm #wygryw #dieta
#maly_gracz
#odchudzanie #silownia #wegetarianizm #weganizm #wygryw #dieta
źródło: 1000010869
Pobierz

źródło: 1000010536
Pobierz- pożycz grę
- a pójdzie u ciebie?
- a jak
- masz za mało ram nie pójdzie
- chcesz się
@ondraszek: dlatego streamingi na yt cieszą się taką popularnością xDDD
15 fps - można grać i powiedzieć kumplom, że u ciebie też działą i zabłysnąć, że się znalazło jakiś sekret
25 fps - grasz i się chwalisz, że chodzi płynnie
30 fps - magiczna granica ultrapłynności, zapraszasz kumpli żeby im pokazać jaki ta gra ma wygar na takim klatkarzu
40 fps i więcej - jesteś banan albo własnie ubłagałeś rodziców, żeby ci kupili Rive TNT2 "do nauki"; wieść się
Kiedyś mi ojciec zabrał kulkę z myszki za karę. Jak wrócił z pracy do domu to się zdziwił, bo świetnie się bawiłem przesuwając palcem po rolkach góra-dół i na boki w srodku myszki grając w Heroes 3 ( ͡º ͜ʖ͡º)
ale jak nie zmieści się
no weź nie bądź sknera masz tu na pulpicie skopiuj grę i mi zgraj co ci szkodzi
- instalowanie wersji RIP bo cutscenki i muzyka sie nie miescily na dysku
- wylaczanie managerem zadan wszystkiego co sie da zeby byly 3 FPSy wiecej
- kieszenie na dysk zeby wymieniac sie grami/muzyka/filmami bo nie bylo pendrive a plyty drogie
- zastanawianie sie czy jak nagra sie plyte z predkoscia 32x to czy naped pozniej ja odczyta
Komentarz usunięty przez moderatora
Klatkował czasem ostro i gubił dźwięk, ale przeszedłem całego (⌒(oo)⌒)