Aktywne Wpisy

MonazoPL +170
Bonżur przyjaciele!
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
źródło: santander 1060
Pobierz
źródło: comment_GaLbyUZfBINJgAZkMkPrL4qct4kzIaJ3
PobierzJak nazywacie tę część chleba?
- Chlubka 17.1% (29)
- Brzuszka 17.1% (29)
- Skrajka 42.4% (72)
- Ogonek 23.5% (40)

Jak ktoś nie ma doświadczenia w związkach (różne problemy), 26 lat, to kontakt z divą coś mu da? Mam ogromne opory przed poznawaniem ludzi. Czy pogłębi problemy?
Czuję duży wstyd.
#pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Zdrowotne (poprzez choroby weneryczne) na pewno ( ͡° ᴥ ͡°)
@retronom: ale czy czasem nie da złudnego poczucia władzy i nie skrzy psychy popychając go w szukanie partnerki którą omami dzięki przemocy ekonomicznej?
ale popłynąłem :D. n------y jestem żartowałem.... a może nie?
@zenon_z_chorzowa1 nad tym się zastanawiam
@mirko_anonim ja dopiero teraz uczę się funkcjonować między ludźmi. Miałem ogromne opory przed związkami, relacjami z kobietami. S-x z divą może mi to przyspieszy. Jakbym nie był samotnikiem to bym nie